Διπλό στο Βελούχι ο Αλμυρός

Δύο στα δύο για την ομάδα του Αλμυρού, αφού μέσα στο Βελούχι πήρε σπουδαίο διπλό με 1-2.

Το απόλυτο έχει η ομάδα του Λάκη Μπακάλη, με ισάριθμες νίκες (την 1η αγωνιστική είχε ρεπό) και πλέον έχουν μπει βάσεις για την σταθεροποίηση στις θέσεις μακρυά από τον υποβιβασμό.

Ο αγώνας ξεκίνησε με την κατοχή να είναι μοιρασμένη και στις δύο ομάδες, σε ένα ανοιχτό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες. Στο 28′ ο Κιπτίου έδειξε την ποιότητα που διαθέτει και με ένα εκπληκτικό σουτ έκανε το 0-1, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Ο Αλμυρός γενικότερα είχε τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα,. Το 0-2 έκανε ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 81′ και το μόνο που κατάφερε το Βελούχι ήταν να μειώσει σε 1-2 ύστερα από τρία λεπτά. Η ομάδα της Μαγνησίας σχετικά εύκολα κράτησε το τελικό σκορ και πανηγύρισε την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Ο Λάκης Μπακάλης χρησιμοποίησε τον Καψιώτη  αντί του Κωτσιαρίδη. Αυτή ήταν η μοναδική αλλαγή  σε σχέση με το ματς της περασμένης αγωνιστικής ενάντια στον Οπούντιο Μαρτίνου.

ΑΠΟΚ Βελούχι (Γιάννης Φλωράκης): Λαμπρόπουλος,  Λάππας Ν., Παχής, Σιάτρας, Ζαραβέλης, Γιαουπλάρι, Γενιτσαρόπουλος, Βαρότσης(77΄ Λέρης), Μπακαλίδης, Κακάβας, Λάππας Ι.

ΓΣ Αλμυρός (Λάκης Μπακάλης): Σταυράκης, Καψιώτης, Μπαρούτας, Στουρνάρας, Κόκκας, Σαββίδης, Κιπτίου(90΄ Χολέβας), Αλεξανδρής, Φλίγκος(92΄ Βούλγαρης), Νάκας(64΄ λ.τρ. Θωμαϊδης), Κοντοβάς(82΄ Τσιάτσιος)