Αρχική » Δέλλας: «Πολύ μεστή η εμφάνιση μας αμυντικά – Κομβικός παίκτης ο Τοράλ»

Δέλλας: «Πολύ μεστή η εμφάνιση μας αμυντικά – Κομβικός παίκτης ο Τοράλ»

by admin

Την ικανοποίηση του για την εμφάνιση του ΟΦΗ και τη νίκη με σκορ 2-1 επί του Βόλου στο Ηράκλειο, εξέφρασε ο προπονητής των Κρητικών, Τραϊανός Δέλλας.

Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στην αμυντική λειτουργεία της ομάδας του, η οποία της έδινε την ώθηση να δημιουργήσει φάσεις και να πάρει το ματς, ενώ εκθείασε και τον Γιόν Τοράλ.

Αναλυτικά:

«Κάναμε μια πάρα πολύ μεστή εμφάνιση, είχαμε πολύ καλή αμυντική λειτουργία όλη η ομάδα, ξέραμε ότι ο Βόλος έχει ανέβει πάρα πολύ από τότε που ανέλαβε ο Χρήστος Κόντης, έχει καλούς ποδοσφαιριστές που ξέρουν τι θέλουν μέσα στο γήπεδο, αυτό το διαβάσαμε καλά, οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν πλήρως στο πλάνο της αμυντικής λειτουργίας, και ξέραμε ότι θα βρούμε τις ευκαιρίες για να σκοράρουμε.

Βάλαμε δύο γκολ, δημιουργήθηκαν και άλλες ευκαιρίες κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο που άνοιξε το παιχνίδι γιατί και ο Βόλος έπρεπε να ρισκάρει περισσότερο.

Θα κρατήσω αυτό που είπα πριν, ότι κάναμε μια μεστή εμφάνιση στο κομμάτι της άμυνας και αυτό μας έδωσε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε περισσότερες φάσεις».

Για τον Τοράλ που πέτυχε και τα δύο γκολ: «Είναι ένας πάρα πολύ ποιοτικός παίκτης, μας δίνει πολλές λύσεις, είναι κομβικός παίκτης, το θέμα είναι να είναι καλά.».

Α

ΠΗΓΗ

You may also like