Γ’ Εθνική: Προς αποχώρηση η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ – Έρχονται ανακοινώσεις!

Ανακοινώσεις με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται απόψε το βράδυ από τη διοίκηση της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ προς όλους όσοι αποτελούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Έντονη φημολογία που έχει ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα κάνει λόγο για παραίτηση των υποχρεώσεων της ομάδας από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής! Αυτό επί του παρόντος στηρίζεται σε φημολογία και μένει να φανεί εάν θα επιβεβαιωθεί ή όχι στο πλαίσιο της συνάντησης που έχει κανονιστεί για το ποδοσφαιρικό τμήμα στο οποίο θα γίνουν και οι σχετικές ανακοινώσεις όπως τους έχει γνωστοποιηθεί.

Να σημειωθεί ότι εδώ και καιρό δεν έχει υπάρξει κάτι νεότερο σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις στην ποδοσφαιρική ομάδα του ΣΥΝΚΑ. Αυτό σημειώνεται σε μία στιγμή όπου στο τέλος του μήνα (30/7), έχει καθοριστεί να έχουν πιστοποιηθεί οι δηλώσεις συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, ενώ σε ό,τι αφορά το θέμα που έχει υπάρξει για τη συνεργασία με τον Πλατανιά ουσιαστικά δεν δείχνει να έχει κάποια βάση. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως στις τάξεις του Πλατανιά έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Τετάρτη (21/7) γενική συνέλευση για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., κάτι που λογικά μαρτυρά ότι δεν τίθεται πια κάποιο θέμα συνεργασίας μεταξύ των δύο συλλόγων.

Εν πάση περιπτώσει, μένει να φανεί τι εξελίξεις θα καταγραφούν απόψε στο ΣΥΝΚΑ και αν θα επιβεβαιωθεί κάτι από τα παραπάνω.

Πηγή:Athlitiko.grΠΗΓΗ