Αρχική » Γι’ αυτούς τα «σκάει» ο Καρυπίδης! – Koubanezos.gr

Γι’ αυτούς τα «σκάει» ο Καρυπίδης! – Koubanezos.gr

by admin

Πήρε μπρος!

Ο Άρης έχει αργήσει σημαντικά και μεταγραφές όπως του 17χρονου Κλέιτον Ντιαντί δεν το αναιρούν αυτό, καθώς δεν θα βοηθήσουν άμεσα!

Υπάρχουν 2-3 περιπτώσεις για τις οποίες κάνουν προσπάθεια οι «κίτρινοι» να τελειώσουν ώστε να έχει και ο Άκης Μάντζιος περισσότερες λύσεις στα χέρια του τώρα που άρχισε και η προετοιμασία.

Ωστόσο, άλλες υποθέσεις δεδομένα θα τραβήξουν πολύ. Μέσα σε όλα ο Άρης έχει ως πρώτο ζητούμενο την εύρεση χρημάτων. Και ένας από τους βασικούς τρόπους είναι οι πωλήσεις.

Το έχουν πάρει απόφαση οι Θεσσαλονικείς πως θα κάνουν τουλάχιστον δύο. Οι υποψήφιοι είναι αρκετοί και φυσικά πρώτος όλων ο Μορόν. Μετά την τρομερή χρονιά που έκανε, ενδιαφερόμενοι υπάρχουν.

Από εκεί και πέρα, με το που μπει χρήμα στα ταμεία της ΠΑΕ, το πλάνο είναι ένα. Να γίνουν υπερβάσεις για συγκεκριμένους μεταγραφικούς στόχους.

Γερό συμβόλαιο πήρε και Κουέστα ώστε να ανανεώσει και να υπάρχει κάποιος που βγάζει την απαραίτητη ασφάλεια κάτω από τα δοκάρια. Μόνο που το αφεντικό έχει δώσει εντολή για τρία ακόμη μεγάλα συμβόλαια. Το μήνυμα είναι να πάρει ο Άρης παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά στις ακόλουθες θέσεις: Εξάρι, winger και ο διάδοχος του Μορόν! Μιλάμε για ποσά που ξεπερνούν τα 5 κατοστάρικα. Η αναζήτηση έχει ήδη αρχίσει. Ίδωμεν…

Πηγή: Sportime

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like