Για “Γκεμπελισμό” κάνει λόγο η Ιτέα!

Ανακοίνωση – έκπληξη εξέδωσε ο Αστέρας Ιτέας, που πάει να μας τρελάνει όλους!

Κάνει λόγο για γκεμπελισμό και λάθος του τερματοφύλακα του Θησέα, στο οποίο έγιναν δύο απανωτά φάουλ που μετατράπηκαν σε… πέναλτι.

Σε κάθε περίπτωση, είναι ενδιαφέρουσα η ανακοίνωση (…κωμωδία) της ομάδας από την “γραφική” Ιτέα.

Δείτε την:

«Μετά από έκπληξη και αφού διαβάσαμε με προσοχή την ανακοίνωση καθώς και το υστερόγραφο αυτής του Θησέα Αγριάς μετά το παιχνίδι της Κυριακής έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

Επειδή έχει και η ανοχή τα όρια της και επειδή η ανωτερότητα δυστυχώς εκλαμβάνεται από κάποιους σας ένδειξη αδυναμίας έχουμε να δηλώσουμε τα εξής και να μην ξανατοποθετηθούμε ποτέ ξανά για το εν λόγω ματς.

Καταλαβαίνουμε την πικρία του σωματείου του Θησέα που έχασε ένα παιχνίδι στο τελευταίο λεπτό αλλά δυστυχώς αυτοί είναι οι νόμοι που διέπουν το ποδόσφαιρο. Παίζεις μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής την λήξη.

Η προσπάθεια καλλιέργειας κλίματος για να καλύψουν την έλλειψη συγκέντρωσης του τερματοφύλακα τους που υπέπεσε σε ένα ολέθριο λάθος στερώντας τον βαθμό από την ομάδα τους, με πρακτικές που θα ζήλευε ο Γκέμπελς και δεν ανήκουν στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, καθιστά την διοίκηση του Θησέα υπόλογο στην γραφικότητα.

Αρχικά διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ. Στην πορεία ανακάλυψαν ανατροπή εκτός περιοχής και στη συνέχεια είδαν επιθετικό φάουλ. Ευτυχώς γι αυτούς το βίντεο είναι όντως αδιάψευστος μάρτυρας της αστειότητας τους.

Τέλος όσο για τις απειλές των επαγγελματιών παραγόντων τους στο τέλος με αναφορές σε κρεμάλες ενόψει του παιχνιδιού του δευτέρου γύρου, τους δηλώνουμε απερίφραστα ότι γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος

Καλή συνέχεια στο συμπαθέστατο κατά τα άλλα σωματείο του Θησέα Αγριάς

Υ.Σ Ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο της ομάδας μας που παρά τις πάμπολλες προκλήσεις ποδοσφαιριστών και παραγόντων του Θησέα , έμειναν στο ύψος της περίστασης και του ποδοσφαιρικού πολιτισμού που ευαγγελίζεται το σωματείο μας».