Αρχική » «Αυξάνεται διαρκώς η χρηματιστηριακή αξία του Τσέριν, ο Παναθηναϊκός πρέπει να φανεί γενναιόδωρος με το συμβόλαιό του»

«Αυξάνεται διαρκώς η χρηματιστηριακή αξία του Τσέριν, ο Παναθηναϊκός πρέπει να φανεί γενναιόδωρος με το συμβόλαιό του»

by admin

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στη Σλοβενία για τον Άνταμ Τσέριν, ο οποίος μετά τις εμφανίσεις του στο Euro έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του και στη χώρα του -ειδικά- ασχολούνται διαρκώς μαζί του. Την Παρασκευή (05/07), ρεπορτάζ της ιστοσελίδας ”nogomania” αναλύει τα δεδομένα γύρω από τον 25χρονο χαφ του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως «έχει γίνει ένας ανεκτίμητος παίκτης για την εθνική, για τον οποίο δεν έχουμε πραγματικό αντικαταστάτη»!

Και συνεχίζει σχετικά με το μέλλον του: «Ο οργανωτής του παιχνιδιού της Σλοβενίας απέδειξε ποιος είναι στο Euro, και τώρα τον περιμένει μια σημαντική απόφαση καριέρας. Ακόμη και πριν από την έναρξη του Euro, ήταν λίγο-πολύ ξεκάθαρο ότι υπό τις παρούσες συνθήκες (συμβόλαιο γύρω στις 300.000 ευρώ ετησίως), ο Άνταμ Τσέριν δεν θα παίζει για πολύ ακόμη στον Παναθηναϊκό.

Είναι ένας από τους πιο χαμηλά αμειβόμενους παίκτες στην ομάδα και πριν από τον πρώτο αγώνα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ του πρόσφερε για άλλη μια φορά υψηλότερο μισθό. Όπως μάθαμε, ο Τσέριν έμεινε ικανοποιημένος από την προσφορά των Κροατών και ήταν έτοιμος να πάρει μεταγραφή εάν ο σύλλογός του συμφωνούσε.

Η πρωταθλήτρια Κροατίας δεν έχει πλέον καμία πιθανότητα να αποκτήσει Σλοβένο μέσο, καθώς η χρηματιστηριακή αξία του αυξάνεται και ξεπερνά κατά πολύ την ικανότητα πληρωμής της Ντινάμο.

Η πρώτη επιλογή για τον πρώην ποδοσφαιριστή της Ντομζάλε είναι η επέκταση του συμβολαίου με τους Έλληνες (επί του παρόντος ισχύει έως το 2026), αλλά στην Αθήνα θα πρέπει να ανοίξουν γενναιόδωρα τα ταμεία τους. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μόνη επιλογή.

Οι ιταλικές ομάδες Ουντινέζε και Μπολόνια ενδιαφέρονται για τον Τσέριν, καθώς αναζητούν ενίσχυση στη μεσαία γραμμή. Αν οι Έλληνες σκέφτονταν να πουλήσουν τον Σλοβένο για 5 εκατομμύρια ευρώ πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, οι ορέξεις τους μπορεί να είναι μεγαλύτερες τώρα».

Α

ΠΗΓΗ

You may also like