Αρχική » Αποκάλυψη «βόμβα» από τον πρόεδρο της Πόρτο: «Ο Ολυμπιακός θα δώσει τα 17,5 εκατ. ευρώ για τον Κάρμο!»

Αποκάλυψη «βόμβα» από τον πρόεδρο της Πόρτο: «Ο Ολυμπιακός θα δώσει τα 17,5 εκατ. ευρώ για τον Κάρμο!»

by admin

Έτοιμος να τινάξει την… μπάνκα στον αέρα για χάρη του Νταβίντ Κάρμο είναι ο Ολυμπιακός, όπως αποκάλυψε ο Πίντο Ντα Κόστα!

Ο εμβληματικός πρόεδρος της Πόρτο δήλωσε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ενημερώσει ήδη τον σύλλογο της Πορτογαλίας ότι το καλοκαίρι θα καταβάλουν τη ρήτρα των 17,5 εκατ. ευρώ για να αγοράσουν τον υψηλόσωμο στόπερ!

«Δεν πρόκειται να χάσουμε τα 20 εκατ. ευρώ που δαπανήσαμε για τον Κάρμο. Μέρος τους έχει γίνει απόσβεση και η ομάδα που αγωνίζεται τώρα ως δανεικός (σ.σ. ο Ολυμπιακός) μας έχει πει ήδη ότι θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα των 17,5 εκατ. ευρώ και θα τον αγοράσει», ήταν τα λόγια του Πίντο ντα Κόστα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν μεγάλη «μάχη» στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο για να φέρουν τον Κάρμο στο λιμάνι, καταλήγοντας σε συμφωνία με τους «Δράκους» για τον δανεισμό του μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου της Πόρτο φέρονται κάτι παραπάνω από διατεθειμένοι να τον «δέσουν» τον Πειραιά, όπου εάν φυσικά ολοκληρωθεί το deal με το συγκεκριμένο ποσό τότε θα γίνει η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Α

ΠΗΓΗ

You may also like