Αρχική » Απέκτησε μεσοεπιθετικό από Super League! –

Απέκτησε μεσοεπιθετικό από Super League! –

by admin

Η διοίκηση της Προοδευτικής κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του 24χρονου μεσοεπιθετικού Γιώργου Νταβιώτη, ο οποίος ανήκε στον Ατρόμητο, έχοντας σημειώσει με τη φανέλα της ομάδας του Περιστερίου 27 συμμετοχές στη Super League!

Η ανακοίνωση της Προοδευτικής:

«Μια πολύ σπουδαία μεταγραφή πραγματοποίησε η Προοδευτική. Οι βυσσινί, πιστοί στο πλάνο τους στην επένδυση με νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που όμως είναι έτοιμοι να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες απαιτήσεις της Super league 2, απέκτησαν τον Γιώργο Νταβιώτη από τον Ατρόμητο Περιστεριού. Παιδί των ακαδημιών των κυανόλευκων αποτέλεσε στέλεχος της πρώτης ομάδας του Ατρόμητου εδώ και τρία χρόνια πραγματοποιώντας 27 συμμετοχές.

Αγωνίζεται ως winger σε όλη τη δεξιά πλευρά και έρχεται με τις καλύτερες συστάσεις. Ο Νταβιώτης μίλησε με την διοίκηση της Προοδευτικής και έμεινε πολύ ευχαριστημένος από το πλάνο που του παρουσιάστηκε και έρχεται αποφασισμένος να συμβάλει και αυτός από την πλευρά του στο να πραγματοποιήσουν οι βυσσινί την πορεία που απαιτεί η ιστορία της… Έπεται και συνέχεια…»

Ειδήσεις σήμερα για την Super League 2, τη Γ’ Εθνική και την ΕΠΟ στη 

Διαβάστε επίσης:

ΕΠΟ: Τότε ξεκινάει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής – Στις 7/9 η κλήρωση

Κούγιας: «Προπονητής SL1 ο Κιάσσος – Θα βγάλουμε από τον ποδοσφαιρικό βούρκο τον ΠΑΣ Κόρινθος!»

Παπαδημητρίου: «Όλοι συμφωνούν να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα – Αν αυξηθεί ο αριθμός των ομάδων θα κάνουμε προσφυγή»
ΠΗΓΗ

You may also like