Με… προεδρική βούλα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι παρών στις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας αυτό το καλοκαίρι. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, επιβεβαίωσε πως ο Greek Freak θα είναι παρών τόσο στο Ευρωμπάσκετ (1-18 Σεπτεμβρίου), όσο και στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με Σερβία (25/8 εκτός) και Βέλγιο (28/8) που θα προηγηθούν.
«Ο Γιάννης υπεραγαπά την Εθνική ομάδα. Είναι ένας αθλητής που αγαπάει την Ελλάδα και αυτό θέλουμε να το τονίσουμε. Φυσικά και θα είναι μαζί μας στο Ευρωμπάσκετ , άλλωστε το δήλωσε και ο ίδιος εμμέσως. Θα είναι το Σεπτέμβριο στο Ευρωμπάσκετ μαζί μας και αυτό μας βοηθάει όλους που ασχολούμαστε την Εθνική ομάδα, αλλά κυρίως τους Έλληνες να είμαστε μία γροθιά για να διεκδικήσουμε το καλύτερο στην διοργάνωση», τόνισε.
Παράλληλα, ο κ. Λιόλιος έκανε γνωστό πως στο τεχνικό τιμ του Δημήτρη Ιτούδη για την Εθνική ομάδα θα προστεθεί ο Τζος Οπενχάιμερ, ο οποίος είναι συνεργάτης του Μάικ Μπουντενχόλζερ στους Μιλγουόκι Μπακς.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.