Ανακάλεσε την παραίτηση ο Φάτσης

Τελικά ο Στέργιος Φάτσης ανακάλεσε – όπως αναμενόταν – την παραίτησή του από την προεδρία της ερασιτεχνικής Νίκης και… επέστρεψε.

Να και η σχετική ανακοίνωση:

Το θέμα της παραίτησης του Στέργιου Φάτση από τη θέση του Προέδρου του Συλλόγου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» και του Δημήτρη Μιχάλη από τη θέση του ταμία, συζητήθηκε στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στις 22 Οκτωβρίου.

Ο Στέργιος Φάτσης μετά τις εκκλήσεις, σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου παραμένει στη θέση του Προέδρου όπως και ο Δημήτρης Μιχάλης παραμένει στη θέση του Ταμία, με προϋποθέσεις, μέχρι την απολογιστική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί πιθανώς στις 12 Νοεμβρίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο μετά από προτάσεις του Προέδρου, αποφάσισε ομόφωνα να προχωρήσει σε διαρθρωτικές κινήσεις, που θα βελτιώσουν τη διοικητική λειτουργία του Συλλόγου.

Αποφασίστηκε ομόφωνα, η συμμετοχή του Φάνη Αλεξανδρή ως συνδετικός κρίκος μεταξύ τμημάτων – διοίκησης και γραμματείας του Συλλόγου. Συγκεκριμένα θα επισκέπτεται όλα τα τμήματα της Ερασιτεχνικής για τυχόν προβλήματα των προπονητών ή απόψεις και προτάσεις των γονέων. Επίσης, θα συλλέγει τα μηνιαία απολογιστικά στοιχεία των τμημάτων για να ενημερώνει το Δ.Σ. στο πρώτο συμβούλιο κάθε μήνα. Επιπλέον, θα παρέχει υπηρεσίες γραμματειακής υποστήριξης τα απογεύματα, έτσι ώστε να εξυπηρετούνται οι ανάγκες του γραφείου, ενώ είναι υπεύθυνος για τις παραγγελίες του ρούχων της ERREA για όλα τα τμήματα.

Σε αυτή τη προσπάθεια διαφάνειας και αμεσότητας της συλλογής των οικονομικών στοιχείων, θα συμμετέχει και το λογιστικό γραφείο του κ. Χαδούλη που παρακολουθεί τα λογιστικά του Συλλόγου.

Στη συνεδρίαση, συζητήθηκαν επίσης νομικά θέματα, τα οποία διαβιβάστηκαν στη νομική υπηρεσία του συλλόγου έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν προβλήματα που προσπαθούν να δημιουργήσουν κάποιοι στο σύλλογο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, ενωμένο, θα συνεχίσει το έργο του, για την προάσπιση του Συλλόγου και των τμημάτων του.