Επισημοποιήθηκε του Αμανατίδη

Ανανέωσαν και οι Ρόκας, Διβανές, Κόλα

Ανακοινώθηκε και επίσημα η πρόσληψη του προπονητή Περικλή Αμανατίδη. Αναλυτικά :

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή ποδοσφαίρου κ. Περικλή Αμανατίδη, ο οποίος θα ηγείται του τεχνικού team της ομάδας μας την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο κ. Αμανατίδης –κάτοχος UEFA Pro- κατέχει ένα πλούσιο βιογραφικό με πολλές ανόδους ομάδων και οκτώ πρωταθλήματα στο ενεργητικό του. Ο επαγγελματισμός του, η πορεία των ομάδων στις οποίες εργάστηκε, όπως και το αποτέλεσμα των κόπων του,  που έχει φανεί μέσα στους αγωνιστικούς χώρους,  αποτέλεσαν τα στοιχεία για να είναι εκείνος, που θα οδηγήσει την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου στην κορυφή την ερχόμενη χρονιά.

Είναι άκρως τιμητικό για τον Σύλλογό μας, που ένας προπονητής με αυτές τις περγαμηνές θα είναι μπροστάρης στην «αναγέννηση» της μεγάλης και ιστορικής μας ομάδας και γνωρίζουμε πως και για τον ίδιο αποτελεί τιμή η ανάληψη των καθηκόντων του προπονητή στον Ολυμπιακό Βόλου.

Ευχόμαστε στον κ. Αμανατίδη καλή επιτυχία στο έργο του και δηλώνουμε δημόσια πως σύσσωμος ο Σύλλογος και ο φίλαθλος κόσμος μας, θα σταθεί δίπλα του και θα στηρίξει έμπρακτα το έργο του.

Επίσης με ανακοίνωση της ο Σύλλογος επισημοποίησε και τρεις ανανεώσεις :

Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της για την ερχόμενη αγωνιστική χρονιά με τους ποδοσφαιριστές Στάθη Ρόκα, Πέτρο Διβανέ και Κλεβί Κόλα.

Και οι τρεις ποδοσφαιριστές μας είναι πανέτοιμοι να συμμετάσχουν στην μεγάλη προσπάθεια, έτσι ώστε να δούμε όλοι μας τον Ολυμπιακό Βόλου στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Η Διοίκηση τους εύχεται υγεία και πρόοδο και πολλές ερυθρόλευκες επιτυχίες!