Αρχική » Αθανασίου: «Καθορίζει πολλά η συμμετοχή του Μπερνάρ – Αυτή είναι η νοοτροπία που θέλει ο Τερίμ για σήμερα»

Αθανασίου: «Καθορίζει πολλά η συμμετοχή του Μπερνάρ – Αυτή είναι η νοοτροπία που θέλει ο Τερίμ για σήμερα»

by admin

Η συμμετοχή του Μπερνάρ είναι το μέγα ζήτημα στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού όπως ανέφερε ο Νίκος Αθανασίου σήμερα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ενόψει του μεγάλου σημερινού ντέρμπι με την ΑΕΚ.

«Περιμένουμε μεγάλη αγωνία τι θα γίνει με τον Μπερνάρ και θα το μάθουμε πριν την έναρξη του ματς, λογικά περίπου μία ώρα πριν τη σέντρα, εάν θα είναι στην αποστολή. Ο Τερίμ θα την ανακοινώσει στους παίκτες στο ξενοδοχείο. Ίσως ο Παναθηναϊκός να μην κάνει γνωστή. Βλέπω ο Μπερνάρ να είναι στην αποστολή αλλά από εκεί και πέρα… Την τελευταία στιγμή θα ληφθεί η απόφαση», ανέφερε ο Νίκος Αθανασίου σχετικά με το θέμα της συμμετοχής του Βραζιλιάνου και πρόσθεσε:

«Μάλλον θα ακούσουν τον ίδιο. Ξέρει πολύ καλά το σώμα του ο Μπερνάρ. Η χρησιμοποίησή του θα διαμορφώσει την 11άδα του Παναθηναϊκού», τόνισε και προχώρησε σε μια εκτίμηση για αυτή …

Όπως ανέφερε εάν ο Μπερνάρ είναι σε θέση να παίξει τότε στην άλλη πλευρά θα είναι ένας εκ των Βέρμπιτς ή Λημνιό. Αν όχι τότε τη θέση του Μπερνάρ στο ένα άκρο θα την πάρει ο Βέρμπιτς με τον Λημνιό λογικά να είναι στο άλλο άκρο.

«Ο Τερίμ προσπαθεί εδώ και μέρες να περάσει στους παίκτες του τη νοοτροπία ότι μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο, και παίζουμε δυναμικά για να πάρουμε το ματς. Δεν ξέρω εάν όμως ο Παναθηναϊκός θα μπει με την λογική αυτή, την επιθετική λογική, από την αρχή του», ανέφερε.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

Α

ΠΗΓΗ

You may also like