Αρχική » Αθανασίου: «Αν συνεχίσει έτσι ο Ιωαννίδης το καλοκαίρι θα είναι καυτό» – Ποδόσφαιρο – Stoiximan Super League – Παναθηναϊκός

Αθανασίου: «Αν συνεχίσει έτσι ο Ιωαννίδης το καλοκαίρι θα είναι καυτό» – Ποδόσφαιρο – Stoiximan Super League – Παναθηναϊκός

by admin

Στα πολλά δημοσιεύματα που έχουν προκύψει από το εξωτερικό με πληροφορίες για ενδιαφέρον ομάδων από μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη στάθηκε ο Νίκος Αθανασίου μεταφέροντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Όπως ανέφερε δεν τίθεται ζήτημα αποχώρησης του νεαρού επιθετικού τον Ιανουάριο, σχολιάζοντας με νόημα ότι για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει «να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα».

Πρόσθεσε ότι είναι ξεκάθαρη η διάθεση της διοίκησης της ομάδας για να διατηρήσει τον παίκτη στο ρόστερ ανεξάρτητα από το ενδιαφέρον που μπορεί να προκύψει και πρόσθεσε ότι «το καλοκαίρι θα είναι καυτό εάν συνεχίσει έτσι ο Φώτης».

Μάλιστα, ο Νίκος Αθανασίου ανέφερε ότι σε καμία περίπτωση ο Παναθηναϊκός δεν θα ξεπουλήσει τον Ιωαννίδη και κατέληξε ότι: «εάν ήταν στο χέρι της διοίκησης θα κρατούσε τον παίκτη τουλάχιστον για τα επόμενα δέκα χρόνια».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

Α

ΠΗΓΗ

You may also like