ΑΕΛ: Ρόστερ μόνο με έξι ξένους – Τελείωσε του Νάγκι

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημέρωσε πως το ρόστερ θα έχει ελληνικό στοιχείο, ενώ τοποθετήθηκε και για τη μεταγραφή του Νάγκι.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Σήμερα ξεκινάει επίσημα με την συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών στο προπονητικό κέντρο των Δένδρων η ΑΕΛ της ποδοσφαιρικής σεζόν 2021-2022.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ μετά τις τελευταίες μεταγραφές θα έχει στο ρόστερ της μόνο 6 αλλοδαπούς – ξένους ποδοσφαιριστές και 28 Έλληνες ποσοστό 82,5%, εκ των οποίων 13 Λαρισαίοι ποσοστό 38%. Ποσοστό που μετά την υπόθεση Μπόσμαν είναι πρωτοφανές για ελληνική επαγγελματική ομάδα επιπέδου ΑΕΛ.

Προσπαθούμε να διορθώσουμε βήμα-βήμα όλα τα διοικητικά και προπονητικά λάθη του παρελθόντος και ειδικά την καταστροφική περίοδο Γρηγορίου που μέχρι την απομάκρυνσή του από τον Ιανουάριο του 2020 έως τον Νοέμβριο του 2020, όπου σε ένα ρόστερ 34 ποδοσφαιριστών οι ξένοι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν έφτασαν τους 27 ποσοστό 79,5% και οι Έλληνες ποδοσφαιριστές ήταν ελάχιστοι μόνο 7 ποσοστό 20.5%.

Λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων του κ. Κούγια (είναι στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών σε υπόθεση ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως με κατηγορούμενο τον Ε.Ρ. και η δίκη θα διαρκέσει έως τις 20:00 το βράδυ λόγω δεκαοκταμήνου) τους παίκτες θα υποδεχθούν και θα τους μιλήσουν εκτός των προπονητών και του επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Τάκη Παραφέστα, ο αναπληρωτής πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Τουρλακόπουλος και οι αντιπρόεδροι κ. Ζήσης Ντελόπουλος και Κωνσταντίνος Λαμπρογιώργος.

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Νάγκι

Με την καταβολή στον τραπεζικό λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΛ του ποσού που συμφωνήθηκε με την Ουγγρική ομάδα PAKSI FC ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Nagy Gergely στην Ουγγρική ομάδα.

Όπως είναι γνωστό η ΠΑΕ ΑΕΛ κράτησε το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή σε περίπτωση νέας του μεταγραφής.

Όλη η οικογένεια της ΑΕΛ ευχόμαστε στον υπέροχο άνθρωπο και ποδοσφαιριστή Gergely Nagy ότι καλύτερο στην προσωπική και ποδοσφαιρική του ζωή, να ξεπεράσει όλα τα οικογενειακά του προβλήματα και εις το επανιδείν.ΠΗΓΗ