ΑΕΛ: Μπαίνει ο Νικολιάς – Αναμένεται ο Γιακιμόφσκι

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΛ στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Δένδρων, κάτω από τις οδηγίες του τεχνικού της ομάδας Κώστα Φραντζέσκου.

Οι «βυσσινί» γνωρίζουν πολύ καλά πως χρειάζεται στη συγκεκριμένη περίοδο να γίνουν πολλές θυσίες, ώστε με το ξεκίνημα των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, η ομάδα να είναι έτοιμη από κάθε άποψη, για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας.

Παλιοί και νέοι ποδοσφαιριστές θα προσπαθήσουν το συντομότερο δυνατό να «δέσουν» μεταξύ τους και καθώς θα επέλθει η κατάλληλη χημεία, οι επιτυχίες θα έρθουν.

Στην ομάδα ενσωματώνεται ο Νικολιάς, ενώ δεν αποκλείεται σήμερα να φτάσει στη θεσσαλική πρωτεύουσα και ο Γιακιμόφσκι.

Είναι δε γνωστές οι απουσίες των Ακούνια, Κολομπίνο που πήραν άδεια μέχρι τις 16 του μηνός, ενώ ο Χουσίνιο θα επιστρέψει λίγο αργότερα, στις 19 Ιουλίου.

* Το απόγευμα της Τρίτης στις εγκαταστάσεις των Δένδρων παρευρέθηκε και ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος καλωσόρισε τους νέους παίκτες στην ομάδα, τονίζοντας την ιστορία που έχει. Ζήτησε δε από όλους να δουλέψουν με σοβαρότητα όλη την περίοδο, σε μια χρονιά που θα είναι δύσκολη, όμως είναι ξεκάθαρο πως θα παίξει η ομάδα πρωταγωνιστικό ρόλο στη Super League 2 και θα πετύχει τους στόχους της.

Πηγή: ΕλευθερίαΠΗΓΗ