Αρχική » ΑΕΚ Betsson: Ξεκίνησε η διάθεση των διαρκείας – Οι τιμές και οι εκπτώσεις

ΑΕΚ Betsson: Ξεκίνησε η διάθεση των διαρκείας – Οι τιμές και οι εκπτώσεις

by admin

Στη διάθεση του κόσμου της ΑΕΚ βρίσκονται από σήμερα τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας μπάσκετ.

Η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ ενημέρωσε για τους τρόπους πώλησης, τις τιμές (που ξεκινούν από 150 ευρώ) και τις ειδικές εκπτώσεις σε οικογένειες και γυναίκες.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΑΕΚ BETSSON ΒC ανακοινώνει, ότι ξεκίνησε σήμερα (11/07) μόνο ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά η διάθεση των Εισιτηρίων Διαρκείας των εντός έδρας αγώνων της «Βασίλισσας» για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Προμηθευόμαστε Εισιτήριο Διαρκείας για να στηρίξουμε την Ομάδα μας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη (BCL).

Για άλλη μία χρονιά, η ΑΕΚ BETSSON BC παρέχει προνομιακές τιμές στις Οικογένειες και στις Γυναίκες.

Για τη διαδικτυακή αγορά Διαρκείας πατήστε ΕΔΩ

Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ,

σας θέλουμε δίπλα μας!

Πριν από καιρό, αναλάβαμε πλήρως τις ευθύνες μας για τη χρονιά, που έφυγε, αλλά δεν ξεχνάμε το πρόσφατο παρελθόν μας. Τα τρόπαια, τις νίκες, τις διακρίσεις, τις επιτυχίες εντός και εκτός παρκέ. Τις αγωνιστικές, τις κοινωνικές και τις πολιτιστικές δράσεις. Τον αγώνα Διαρκείας για να κερδίσουμε τους αντιπάλους μας σε όλα τα πεδία ανεξάρτητα από συνθήκες. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ την προσπάθειά μας για τα σπουδαία, που μαζί με σας πετύχαμε, αλλά με ΟΡΑΜΑ για τα μελλοντικά. Με πλήρη συναίσθηση του καθήκοντος και της νέας κανονικότητας.

Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ,

σας θέλουμε δίπλα μας!

Όλοι μαζί οφείλουμε αυτή τη σεζόν να στηρίξουμε και προστατεύσουμε το «Σπίτι» μας, που παραμένει η δύναμή μας. Το πιο σύγχρονο Γήπεδο της χώρας , που φιλοξενεί τις κορυφαίες διοργανώσεις σε όλα τα σπορ και αποτελεί παγκόσμιο πόλο έλξης, είναι η δύναμή μας.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ… ΜΕ ΟΡΑΜΑ…

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μέχρι και την Πέμπτη (25/07), οι περσινοί κάτοχοι θα μπορούν να ανανεώσουν το περσινό Εισιτήριο Διαρκείας τους σε προνομιακή τιμή, αλλά και για νέους κατόχους σε ελεύθερες θέσεις.

Από την Παρασκευή (26/07), θα πραγματοποιούνται αγορές Εισιτηρίων Διαρκείας σε όλες τις θέσεις.

ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

Για την ΑΕΚ BETSSON BC τα χαμόγελα των παιδιών και η παρουσία τους στο γήπεδο συνιστούν βασική προτεραιότητα. Γι’ αυτό καλούμε όλες τις οικογένειες να αξιοποιήσουν τα οικογενειακά πακέτα στις προνομιακές τιμές για τα Τμήματα EXECUTIVE και AEK CLUB και BASELINE (Η παραπάνω προσφορά ισχύει για παιδιά έως 17 ετών).

ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Γιατί και οι γυναίκες έχουν τη θέση τους στο γήπεδο… Καλούμε όλες τις γυναίκες να αγοράσουν το δικό τους Εισιτήριο Διαρκείας στις προνομιακές τιμές των Τμημάτων EXECUTIVE και AEK CLUB.

ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

ΑΜΕΑ: Για την αγορά του Εισιτηρίου Διαρκείας στο Τμήμα 8 στην τιμή των 70€ είναι υποχρεωτική η προσκόμιση φωτοτυπίας της βεβαίωσης του ΚΕ.Π.Α.

ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

Μέσω Διαδικτύου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.aekbc.gr και www.more.gr (by viva)
Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου: 210 6896793. Το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 17:30
MORE (VIVA) τηλεφωνικού κέντρου: 211 7700000. Το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 18:00 Ηλεκτρονική διεύθυνση τμήματος εισιτηρίων: [email protected]

ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ – επιβεβαίωση με λογιστήριο

Με κάρτες

• Πιστωτικές κάρτες (Visa, Mastercard σύμφωνα με τους κανονισμούς της εκδότριας Τράπεζας και με έως 6 άτοκες δόσεις).
• Χρεωστικές κάρτες (Visa, Mastercard)
• Προπληρωμένες κάρτες (Visa, Mastercard)

Με μετρητά

Για αγορές στο Τμήμα Εισιτηρίων της AEK BC, για ποσά έως και 500 ευρώ βάσει του νόμου Ν. 4446/16, Άρθρο 69 παρ. 2.

Με κατάθεση σε λογαριασμό

Τράπεζα Πειραιώς
IBAN: GR46 0172 1020 0051 0208 7919 949 – ΑΕΚ NEA ΚΑΕ ΑΝΔΡΩΝ 2014

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οι Κάρτες Διαρκείας είναι αυστηρά προσωπικές και δεν μεταβιβάζονται, ενώ ο κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο μία. Σε αντίθετη περίπτωση θα ισχύουν οι σχετικές διατάξεις του νόμου.
Με επιπλέον χρέωση courier 3€ οι κάτοχοι των Εισιτηρίων Διαρκείας μπορούν να παραλαμβάνουν την κάρτα Διαρκείας τους ταχυδρομικά.

ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΣΩ GOV WALLET

Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας ότι από την προσεχή σεζόν στο μπάσκετ, ισχύουν νέα μέτρα αναφορικά με την είσοδο στο γήπεδο. Η είσοδος γίνεται πλέον μέσω ταυτοποίησης από το Gov.gr Wallet και όχι με τα παραδοσιακά καρτελάκια διαρκείας, ή εισιτήρια αγώνων.
Δείτε όλη τη διαδικασία που απαιτείται και πρέπει να ακολουθήσετε μετά την αγορά του εισιτηρίου, πατώντας ΕΔΩ».

ΠΗΓΗ

You may also like