Αρχική » ΑΕΚ: Σενάρια για τον Αλέξις Βέγκα στο Μεξικό – Ποδόσφαιρο – Stoiximan Super League – A.E.K.

ΑΕΚ: Σενάρια για τον Αλέξις Βέγκα στο Μεξικό – Ποδόσφαιρο – Stoiximan Super League – A.E.K.

by admin

Την περίπτωση του Αλέξις Βέγκα επαναφέρουν για λογαριασμό της ΑΕΚ στο Μεξικό.

Το συμβόλαιο του 24χρονου βραχύσωμου φορ, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και εκτός «κουτιού», με την Τσίβας ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και, όπως σημειώνουν στην πατρίδα του, δεν αναμένεται να ανανεωθεί λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων. Μάλιστα, συμπληρώνουν ότι η Ευρώπη και η «Ένωση» -και λόγω Ματίας Αλμέιδα– συνιστούν πιθανό προορισμό του.

«Δεν είναι εντελώς κλειστή η ευρωπαϊκή πόρτα, αφού αρκετές ομάδες έχουν τα χαρακτηριστικά που θα έκαναν πιθανή την έλευσή του. Στην πρώτη περίπτωση είναι η ελληνική ΑΕΚ, όπου ήδη παίζουν εκεί οι συμπατριώτες του Ροδόλφο Πισάρο και Ορμπελίν Πινέδα. Ο πιο σημαντικός λόγος είναι ότι την ελληνική ομάδα διευθύνει ένας από τους προπονητές που εμπιστεύονται περισσότερο τους Μεξικανούς ποδοσφαιριστές, ο Ματίας Αλμέιδα. Λαμβάνοντας υπόψη το χαμηλό κόστος αυτής της μετακίνησης, το στοίχημα θα ήταν εφικτό», τονίζει χαρακτηριστικά η «elboton».

Φυσικά, δεν πρόκειται για την πρώτη φορά που το όνομα του Βέγκα συνδέεται με εκείνο της «Ένωσης» από τη στιγμή που ο Αλμέιδα ανέλαβε την τεχνική της ηγεσία, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει προκύψει κάτι.

Τα στατιστικά του Αλέξις Βέγκα στη συλλογική του καριέρα:

Επίσης, έχει 28 συμμετοχές (6 γκολ/3 ασίστ) με την εθνική Μεξικό (όντας συμπαίκτης του Ορμπελίν Πινέδα), με την αξία του στο transfermarkt να κυμαίνεται στα 7 εκατ. ευρώ.

Α

ΠΗΓΗ

You may also like