ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ: Ώρες δύσκολων αποφάσεων…

Όπως αποδεικνύεται, η φημολογία που είχε ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα είχε απόλυτη βάση, με συνέπεια να κρίνεται αυτή τη στιγμή πως η συμμετοχή του ΣΥΝΚΑ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι όχι απλά μετέωρη αλλά διαφαίνεται και το πιο πιθανό να μην μετουσιωθεί.

Αυτό είχαν την ευκαιρία ν’ αντιληφθούν όλοι όσοι παρέστησαν στη συνάντηση που απευθύνθηκε από μέρους της διοίκησης προς το ποδοσφαιρικό τμήμα, με τις ανακοινώσεις να γίνονται από τον πρόεδρο της ομάδας, Γιάννη Μυλωνάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που ζητήθηκε από τους ποδοσφαιριστές είναι να δηλώσουν αν αποδέχονται ν’ αγωνιστούν κάτω από νέα εντελώς οικονομικά δεδομένα στο νέο πρωτάθλημα και όπως συμφωνήθηκε, οι απαντήσεις τους θα πρέπει να έχουν δοθεί το αργότερο μέχρι την προσεχή Δευτέρα. Το ίδιο ισχύει και για τον προπονητή, Γιώργο Ριτζάκη, που όπως ήταν φυσιολογικό, έδωσε το παρών στη συνάντηση.

Έτσι, οι εξελίξεις δείχνουν αν μη τι άλλο ραγδαίες στις τάξεις της χανιώτικης ομάδας, η οποία βρίσκεται ενώπιον μιας δύσκολης απόφασης, που μπορεί να συνδυαστεί με την αποχώρηση της από το πρωτάθλημα…

Παρ’ όλα αυτά, από τη στιγμή που το θέμα δείχνει αυτή τη στιγμή ανοιχτό μένει να φανεί ποια θα είναι η εξέλιξη που θα καταγραφεί μέσα στα προσεχή 24ωρα.

Πηγή: athlitikoΠΗΓΗ