Μια ΑΕΚ που έκανε ό,τι ήθελε μέσα στο παρκέ, διέλυσε και τον ΠΑΟΚ στο κλειστό γήπεδο της Νεάπολης και τσέκαρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας στο χάντμπολ!
Η Ένωση επικράτησε με 32-23 του ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά της διοργάνωσης και έτσι πήρε μια ξεκούραση πρόκριση!
Πλέον, η ΑΕΚ θα περιμένει να μάθει στην επόμενη κλήρωση τον αντίπαλό της, εκεί όπου τα παιχνίδια θα είναι διπλά.
Ανησυχία, ωστόσο προκαλεί η αποχώρηση του Μαλικ Χόγκας από το παρκέ, μετά από… “βρώμικο” χτύπημα που δέχτηκε από τον Κωστακίδη.
Τα πεντάλεπτα: 2-1, 2-5, 3-6, 5-12, 7-16, 9-19 (ημιχρ.), 11-23, 12-25, 16-27, 17-29, 20-31, 23-32.
ΠΑΟΚ (Παπαβασίλης): Π. Κωστακίδης, Παλάσκας, Μπαλτατζής, Παπαβασίλης, Κοκώνης, Εμμανουήλ, Γ. Γιαννακίδης, Κ. Γιαννακίδης, Τσαναξίδης, Ελευθεριάδης, Θ. Κωστακίδης, Λοΐζος, Μαστορογιάννης, Κυπραίος, Κριούτσκοφ, Τσέγιοβιτς.
ΑΕΚ (Δημητρούλιας): Αραμπατζής, Δομπρής, Μωραΐτης, Γεωργιάδης, Χόγκας, Ζαμπούνης, Νικολαΐδης, Κοσάνοβιτς, Μυλωνάς, Χιμένεθ, Φλορίδο, Παπαδιονυσίου, Καφφάτος, Μπουνέτα, Γιόσμου, Κεδέρης.