Αρχική » «Έλιωσαν» στα βάρη οι παίκτες και… τιμώρησαν τον γυμναστή με εντολή Αλόνσο!

«Έλιωσαν» στα βάρη οι παίκτες και… τιμώρησαν τον γυμναστή με εντολή Αλόνσο!

by admin

Αρκετό… λιώσιμο είχε η απογευματινή προπόνηση των παικτών του Παναθηναϊκού στο Σλάντμινγκ της Αυστρίας. Κι όταν γράφουμε «λιώσιμο» εννοούμε βάρη στο γυμναστήριο. Όχι λίγα, αλλά πολλά. Ο γυμναστής της ομάδας, Νίκολας Μαϊντάνα έβγαλε το λάδι στους ποδοσφαιριστές κάνοντάς τους για μισή ώρα ενδυνάμωση με βάρη αρκετών κιλών, ζορίζοντάς τους αρκετά!

Στη συνέχεια, όμως, όταν οι ποδοσφαιριστές βγήκαν στο γήπεδο «τιμώρησαν» τον γυμναστή! Ο Ντιέγκο Αλόνσο για να διασκεδάσει την κατάσταση έδωσε εντολή στους παίκτες να πάρουν το αίμα τους πίσω. Έτσι, λοιπόν, ο Μαϊντάνα πέρασε δυο φορές από «τούνελ» για το γνωστό «φατούρο», κάτι που προκάλεσε πολλά γέλια σε όλους.

Ακολούθησε fun game για ένα τέταρτο. Οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ και προσπαθούσαν ανά ζευγάρια χωρίς η μπάλα να πέσει κάτω, να διανύσουν μια απόσταση δέκα μέτρων βάζοντας γκολ με κεφαλιές στον κουβά.

Τα υπόλοιπα 15 λεπτά οι παίκτες έκαναν τελειώματα και το τελευταίο ημίωρο το πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδι στα 2/3 του γηπέδου με τον Ντιέγκο Αλόνσο να διακόπτει την προπόνηση όποτε έκρινε απαραίτητο για να κάνει παρατηρήσεις αναφορικά με την ανάπτυξη.

Μέρος του προγράμματος ακολούθησαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν προτού συνεχίσουν με ατομικό. Θεραπεία έκανε ο Κρυπαράκος, ενώ ο Ιωαννίδης συνεχίζει τη θεραπεία του στην Αθήνα.

0

Α

ΠΗΓΗ

You may also like