Άρης: Περισσότερες λύσεις για Λαμία ο Μάντζιος – Ποδόσφαιρο – Super League 1 – Άρης

«Επιτέλους επιστροφές»! Αυτή θα μπορούσε να είναι σήμερα μία φράση που θα ακουστεί στο Νέο Ρύσιο, όπου θα συνεχιστεί η προετοιμασία του Άρη για τον επερχόμενο αγώνα με τη Λαμία για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Άκης Μάντζιος θα έχει τους διεθνείς και κάποιους παίκτες που είχαν προβλήματα τραυματισμών, μετά από αρκετό καιρό, και να καταστρώσει τα πλάνα του για να αντιμετωπίσει την ομάδα από την Φθιώτιδα.

Συγκεκριμένα, στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκονται σήμερα οι Ντάνιελ Σούντγκρεν, Γιάκουμπ Μπράμπετς και Τζέιμς Τζέγκο. Οι τρεις παίκτες ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Σουηδίας, της Τσεχίας και της Αυστραλίας, αντίστοιχα.

Από εκεί και πέρα, ο Έλληνας τεχνικός περιμένει την επιστροφή των επιστροφή των τραυματιών Μπερτόγλιο, Μαντσίνι, Ιτούρμπε, Φαμπιάνο, αλλά και του Γκάμα, ώστε να διαπιστώσει το επίπεδο ετοιμότητάς τους και να μπορέσει να φτιάξει το πλάνο για το παιχνίδι της Δευτέρας.

Σε ό,τι αφορά τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, συμμετείχε στο πρώτο κομμάτι της χθεσινής προπόνησης και περιμένει τα αποτελέσματα προκειμένου να ξεκαθαρίσει το… τοπίο της συμμετοχής του.

Α

ΠΗΓΗ