Άρης: Πάει για άλλες δύο μεταγραφές – Ποδόσφαιρο – Super League 1 – Άρης

Εξελίξεις αναμένεται να σημειωθούν εντός της εβδομάδας στα μεταγραφικά του Άρη.

Οι «κίτρινοι» προχωρούν με γοργούς ρυθμούς την ενίσχυσή τους, ώστε να είναι έτοιμοι για τα παιχνίδια με την Αστάνα στον β’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Οι Θεσσαλονικείς έφεραν υπό άκρα μυστικότητα τον Μπαντού Εντιαγέ στην Ελλάδα, ο Θόδωρος Καρυπίδης συναντήθηκε μαζί του και συζήτησαν όλες τις λεπτομέρειες της επικείμενης συνεργασίας τους.

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα, ο Αφρικανός χαφ πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές / εργομετρικές εξετάσεις και πλέον αναμένεται ένα έγγραφο από την Αλ Αΐν (που έπαιξε ως δανεικός από την Στόουκ) για να ανακοινωθεί η μεταγραφή.

Επόμενος στόχος για τους ανθρώπους του συλλόγου είναι η απόκτηση ενός στόπερ, με τον Βραζιλιάνο Φαμπιάνο να είναι σε περίοπτη θέση και αποτελεί την εναλλακτική λύση για τον Λέμος που είχαν «κετράρει» το προηγούμενο διάστημα στον Άρη.

Επίσης, οι «κιτρινόμαυροι» κινούνται για την ενίσχυση της επίθεσης, με τους ανθρώπους που σχετίζονται με τις μεταγραφές να έχουν ξεχωρίσει δύο με τρεις περιπτώσεις για τη γραμμή κρούσης της ομάδας και τις επόμενες μέρες θα εντείνουν τις προσπάθειές τους.

Α

ΠΗΓΗ