Άρεσε ο Ολυμπιακός Βόλου πάρα την ήττα

Ο Ολυμπιακός Βόλου στο χθεσινό δεύτερο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Αρη Θεσσαλονίκης άρχισε να δείχνει σιγά σιγά στοιχειά που θέλει να βλέπει ο κόσμος του αλλά φυσικά και η τεχνική ηγεσία. Στην αρχική ενδεκάδα ξεκίνησαν οι 10 απο τους 11 που είχαν ξεκινήσει στο προηγούμενο φιλικό με μια μόνο αλλαγή τον Σερτζινιο ο οποίος ξεκίνησε από την αρχή…

Στο πρώτο ημίχρονο οι ερυθρόλευκοι ήταν πολύ καλοί και πίεζαν σε όλους τους χώρους του γηπέδου και δεν άφηναν τον αντίπαλο να αναπτυχθεί όπως θα ήθελε. Δημιούργησε αρκετές φάσεις και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν κατάφερε σε καμιά από αυτές να πετύχει κάποιο τέρμα. Ένα λάθος που έγινε στην άμυνα ήταν αυτό από το οποίο ο Ολυμπιακός Βόλου δέχθηκε το 0-1 από έναν παλιό γνώριμο τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο ο οποίος χειροκροτήθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Πολυ καλά συμπεράσματα από όλη την ομάδα βγήκαν στο χτεσινό φιλικό. Φαίνεται σιγά σιγά ότι αρχίζει και δένει η ομάδα , παιχνίδι με παιχνίδι παίζει ωραίο ποδόσφαιρο πράγμα που έγινε και χτες και άφησε ικανοποιημένους τους 2.000 και κάτι φιλάθλους που βρέθηκαν στο Πανθεσσαλικό. Επόμενο φιλικό παιχνίδι για την ομάδα μας την Τετάρτη το απόγευμα στο Ελευθεροχώρι με αντίπαλο τον Α. Σ Μετέωρα…. Μια ομάδα που θα αντιμετωπίσει φέτος ο Ολυμπιακός Βόλου στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής Κατηγορίας.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους για την ΧΤΕΣΙΝΗ εμφάνιση και φυσικά ένα μεγάλο Μπράβο στον Κόσμο αυτής της ομάδας που έδειξε οτι είναι δίπλα της…..