Άκης Πέτρου στον Sport fm 89,5: “Κανονικά η ένσταση…”

Στην εκπομπή του Sport fm 89,5 “Σφύριξα κι έληξες”, με τον Άκη Μπούκλα και τους Βασίλη Ζηνέλη, Κώστα Ανέστη, μίλησε ο τεχνικός Διευθυντής της ΠΑΕ Βόλος Άκης Πέτρου, σχετικά με την ένσταση της ΠΑΕ Βόλος κατά του κύρους του αγώνα στην Δράμα.

Ο Βολιώτης παράγοντας τόνισε πως όλα έγιναν στον χρόνο τους και ότι οι κανονισμοί είναι ξεκάθαροι και πρέπει να τηρούνται.

“Το γνωρίζαμε το θέμα με τον γιατρό του αγώνα από την πρώτη στιγμή…

Απλά στο ημίχρονο η ομάδα μας ήταν μπροστά στο σκορ και δεν ασχοληθήκαμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα άλλαξαν, χάσαμε το ματς όμως από την στιγμή που υπάρχουν κανόνες, πρέπει να τηρούνται. Εγώ από την πλευρά μου ενημέρωσα τον πρόεδρο και την νομική μας υπηρεσία και από εκεί και πέρα όλα έγιναν όπως έπρεπε να γίνουν. 

Είναι αλήθεια ότι κάναμε την χειρότερή μας εμφάνιση και όλες αυτές τις ημέρες, δουλεύουμε επάνω στα λάθη μας.

Πρέπει να μην τα επαναλάβουμε… Συμβαίνουν όμως αυτά στο ποδόσφαιρο, υπάρχουν και οι κακές στιγμές.

Το θέμα είναι να τις ξεπερνάς…” ήταν το πρώτο σχόλιο του Άκη Πέτρου, που μετά από ερώτηση για την προστασία της ομάδας είπε:

“Εμείς υπερασπίζουμε τα συμφέροντα της δικής μας ομάδας και έπρεπε να ενεργήσουμε με τον τρόπο αυτό, να καταθέσουμε την ένσταση δηλαδή.

Η οποία κατατέθηκε έγκυρα και έγκαιρα. Υπάρχουν και τα ανάλογα έγγραφα που το αποδεικνύουν αυτό.

Είναι θέμα ωρών η κλήση της Δόξας σε απολογία…” δήλωσε ο Άκης Πέτρου, που τόνισε ότι πλέον παίκτες και τεχνική ηγεσία, έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στο ματς του Σαββάτου με την Καλαμαριά στην Νεάπολη.