Ο Φάτσης είπε την ωμή αλήθεια …

Ο Πρόεδρος της Νίκης Βόλου δεν κρύφτηκε πίσω από δικαιολογίες

Ο Στέργιος Φάτσης, ως Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη επισήμανε η ομάδα δεν μπορεί να επικαλείται εξωαγωνιστικούς παράγοντες για την μη ικανοποιητική της πορεία. Συγκεκριμένα ανέφερε :  “Πάντα έλεγα ότι πρέπει να κοιτάμε την ομάδα μας, να παίζουμε μπάλα, να μην κοιτάμε τους εξωαγωνιστικούς παράγοντες και να κάνουμε όσο πιο καλή πορεία γίνεται. Δυστυχώς η πορεία δεν ήταν η αναμενόμενη και δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε άλλοθι σε εξωαγωνιστικούς παράγοντες.”

Η δήλωση αυτή δείχνει και τον σωστό δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσει η Νίκη για να γίνει καλύτερη … και ας στεναχωρεί πολλούς “Νικάρες” !

 

One Comment

  1. the footballer

    29 Δεκεμβρίου, 2017 at 1:20 μμ

    Όταν κοιτάμε την ομάδα μας, να την κάνουμε καλύτερη, με οργάνωση, με επαγγελματισμό με οικονομική επάρκεια δεν κοιτάμε να “μεταφέρουμε“ τα προβλήματά μας σε άλλους. Και αν δεν ανέβει η ομάδα φέτος ή του χρόνου, όταν δουλεύεις επαγγελματικά θα ανέβεις σίγουρα. Σωστά μίλησε ο Φάτσης. Όλοι και όλα στην ζωή έχουν την σειρά τους. Κουραστήκαμε να ασχολούμαστε με“όλους τους άλλους“ και όχι με την ομάδα μας. Βολεύει πολλούς και κυρίως τους φιλάθλους να νομίζουν οτι κάθε χρόνο φταίνε όλοι οι άλλοι και όχι η προβληματική ομάδα μας. Όταν η ομάδα είναι δυνατή σε όλα τα επίπεδα δεν φοβάσαι τίποτα. Όταν όμως η ομάδα είναι προβληματική τότε μην ψάχνoυμε εχθρούς για να ρίξουμε εκεί τις ευθύνες. Απόλυτα σωστός ο Φάτσης.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *