Η Νίκη πρέπει να είναι φιλόξενη

Απούσα η ΔΕ στα επεισόδια κατά των φιλάθλων του Αστέρα

Η Νίκη είναι μία από τις ιστορικότερες ομάδες της Ελλάδας και θα πρέπει αυτοί που την διοικούν, εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, να προσέχουν και την εικόνα του Σωματείου. Είναι απαράδεκτο για την Νίκη σε κάθε εντός έδρας αγώνα, η φιλοξενούμενη ομάδα να εκδίδει ανακοίνωση για την φιλοξενία της Νίκης, είτε αυτή από αξιωματούχους της ομάδας (βλέπε Βελούχι) είτε αυτή είναι για τους φιλάθλους (βλέπε Αστέρα Ιτέα).

Στην περίπτωση του Αστέρα Ιτέα, 10 φίλαθλοι με τις γυναίκες τους, οι  οποίοι πλήρωσαν κανονικά το εισιτήριο τους, απλά χάρηκαν με το γκολ της ισοφάρισης και αμέσως γνώρισαν την άσχημη πλευρά της φιλοξενίας …

 

 

One Comment

  1. the footballer

    18 Δεκεμβρίου, 2017 at 6:14 μμ

    Βρισκόμουν 20 μέτρα μακριά από τους φιλάθλους του Αστέρα Ιτέας. Πανηγύρισαν το γκόλ και τίποτε άλλο. Μετά κάποιοι άρχισαν τα “γαλλικά“ και απάντησαν και οι φίλαθλοι της Ιτέας. Θεωρώ οτι αυτά τα πράγματα δυσφημούν τις ομάδες μας. Δηλαδή δεν μπορούμε να φιλοξενήσουμε στο Βολο 10- 15 άτομα, και δεν μπορούμε να τα αφήσουμε να πανηγυρίσουν. Τί είναι αυτά ρε; Ποιοί νομίζουμε οτι είμαστε; Έβγαλαν και αυτοί μια ανακοίνωση άκρως υποτιμητική για τους φιλάθλους της Νίκης που τελειώνει ως εξής: “Τέλος για τους οπαδούς της Νίκης Βόλου, αυτού του ιστορικού Ελληνικού σωματείου, αποδεικνύουν περίτρανα για πιο λόγο βολοδέρνουν στις ερασιτεχνικές κατηγορίες και δείχνουν ποσό κατώτεροι είναι της φανέλας που εκπροσωπούν“.Περαστικά μας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *