Εμείς την προκαλέσαμε

Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την προκαταρκτική εξέταση

Αν και κανένα επίσημο έγγραφο δεν έχει φτάσει (προς το παρών τουλάχιστον) μέχρι στιγμής στα γραφεία της ΠΑΕ, ο Βόλος καλωσόρισε την έρευνα των δικαστικών αρχών, την οποία πρώτος απ΄ όλους την ζήτησε και την προκάλεσε, πριν ακόμα εμπλακεί η ΟΥΕΦΑ!

Οπότε στην Βολιώτικη ΠΑΕ περιμένει να τρέξουν οι εξελίξεις, σε μία υπόθεση που ο τότε πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Σπυριδόπουλος είχε ζητήσει να παρέμβουν οι Αρχές, έτσι ώστε να μην υπάρξει καμία απολύτως σκιά για το συγκεκριμένο ματς, που είχε τελειώσει ισόπαλο χωρίς τέρματα. Μάλιστα σε χθεσινές δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΑΣΤΡΑ ο τωρινός πρόεδρος της ΠΑΕ και Δήμαρχος της πόλης μας Αχιλλέας Μπέος, έδωσε τα εύσημα στην τότε διοίκηση και προσωπικά στον κ. Σπυριδόπουλο για την ενέργεια αυτή, ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του, ότι οι δύο αυτοί Έλληνες παίκτες του Βόλου είναι ακέραιοι χαρακτήρες και υπέρ άνω κάθε υποψίας…

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Βόλος πληροφορήθηκε από μερίδα ΜΜΕ τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τον αγώνα του περσινού πρωταθλήματος Βόλος – Λαμία.

Εάν και εφόσον, η είδηση αυτή είναι πραγματική, η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει την έρευνα των δικαστικών αρχών την οποία εμείς πρώτοι, πριν ακόμη και από την ΟΥΕΦΑ, είχαμε ζητήσει και προκαλέσει με σχετικό αίτημα μας στον ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα την επόμενη κιόλας ημέρα του αγώνα.

Είμαστε στη διάθεση των αρχών, ώστε να τους παράσχουμε κάθε στοιχείο μας ζητηθεί,  προς διευκόλυνση τους.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *