Την… κοπάνησε ο Ίκερ!

α.α. ο Ικερ Γκουαροτσένα στον Βόλο που ήδη κινείται νομικά 

Η (βαριά) ήττα από τον ΟΦΗ δεν ήταν τελικά το μόνο που έπρεπε να διαχειριστεί ο Άνχελ Λόπεθ και οι παίκτες του και ο οργανισμός του Βόλου γενικότερα. Ήρθε άλλο ένα χτύπημα κάτω από την μέση όμως, στην κυριολεξία από το πουθενά: Ο Ίκερ Γκουαροτσένα έφυγε χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν από τον Βόλο!

Πρόκειται για μία άκρως αντιεπαγγελματική πράξη του συγκεκριμένου παίκτη, που αφού έπαιξε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην συνέχεια “εξαφανίστηκε”.

Προφανώς και κάτι ενόχλησε τον Γκουαροτσένα, που όμως χωρίς να ενημερώσει κανέναν, σηκώθηκε κι έφυγε από την ομάδα… Από την πλευρά της τώρα η ΠΑΕ θα διαφυλάξει τα συμφέροντά της και ήδη κινείται νομικά κατά του ποδοσφαιριστή.

Η Βολιώτικη ΠΑΕ θα ενημερώσει UEFA και FIFA και κάθε αρμόδιο όργανο, έτσι όπως έχει ενημερώσει τον κόσμο στην ανακοίνωση που εξέδωσε. Το θέμα που προέκυψε είναι σοβαρό και ο παίκτης αποτελεί ήδη ξένο σώμα για την ομάδα του Βόλου, την οποία ο ίδιος εγκατέλειψε χωρίς λόγο.

Το μόνο βέβαιο είναι πως ο Γκουαροτσένα δεν υπολογίζεται από την ομάδα για την συνέχεια.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Βόλος καταγγέλλει τον ποδοσφαιριστή Ικερ Γκουαροτσένα, ο οποίος εγκατέλειψε την ομάδα, απουσιάζοντας από τις τελευταίες προπονήσεις της.

Η συμπεριφορά του Ικερ Γκουαροτσένα κρίνεται απαράδεκτη και άκρως αντιεπαγγελματική και η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος είναι αποφασισμένη να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να διαφυλάξει τα συμφέροντά της.

Η ΠΑΕ Βόλος, θα προχωρήσει άμεσα σε επίσημη καταγγελία τόσο στην UEFA όσο και στην FIFA, καθώς επίσης και σε κάθε αρμόδιο όργανο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *