Δύσκολο με δύο παίκτες λιγότερους

Είπε ο Άνχελ Λόπεθ που δήλωσε χαρούμενος για τον Θανάση Γκαραβέλη

Ικανοποιημένος για τον βαθμό της ισοπαλίας με τον τρόπο που ήρθε, δήλωσε ο Άνχελ Λόπεθ, που στάθηκε και στις χαμένες ευκαιρίες που είχαν οι παίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Πήραμε ένα βαθμό και νομίζω ότι πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι, μετά την αποβολή δύο παικτών, είναι δύσκολο να πετύχεις κάτι τέτοιο.

Έχουμε 12 πόντους. Ισοφαρίσαμε με έναν παίκτη λιγότερο. Στο πρώτο μισό είχαμε πέντε ευκαιρίες, αν δεν σκοράρεις έτσι, μετά είναι πρόβλημα. Μετά είχαμε κάποια προβλήματα, δεχθήκαμε το γκολ, δυσκόλεψαν τα πράγματα και μετά που μείναμε πίσω στο σκορ, αλλά πρέπει να μείνουμε σε αυτό, ότι πήραμε το βαθμό.

Αυτή τη νοοτροπία δείχνουμε, όπως και με τον Παναθηναϊκό, δεν παραδοθήκαμε, οι παίκτες επέστρεψαν, μετά που μείναμε και με εννιά παίκτες, οι παίκτες μου έρχονταν και μου έλεγαν να συνεχίσουμε και θα το γυρίσουμε!!!».

Όσο για τον Θανάση Γκαραβέλη, ήταν  αφοπλιστικός: «…Χαρούμενος , είχε απίστευτη απόδοση στα τελευταία παιχνίδια. Τα λάθη συμβαίνουν, έχει καλή νοοτροπία, δεν έχω κάτι άλλο να πω, μπορεί να συμβεί σε κάθε ποδοσφαιριστή».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *