Αναβολή και παράταση της αγωνίας

Η ΕΠΟ “έψαχνε” αναβολή και η Νίκη δεν είχε αντίρρηση στις 29/10 η εκδίκαση Από τα παράξενα και περίεργα που μπορούν να συμβούν στον χώρο του πολύπαθου ελληνικού ποδοσφαίρου, έγινε χθες.

Ενώ όλοι περίμεναν με μεγάλη αγωνία την εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης της προσφυγής της Νίκης στο Διαιτητικό κατά της ΕΠΟ, η Ομοσπονδία ήθελε την αναβολή της!

Υποτίθεται ότι τόσο η ΕΠΟ, όσο και οι υπόλοιπες ομάδες της FL (πλην της Νίκης) “καίγονται” για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Κάτι τέτοιο βέβαια δεν ισχύει τουλάχιστον στο 100%, αφού οι αντίδικοι της κυανόλευκης ΠΑΕ ήθελαν διακαώς την αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης, που μπορεί να βάλει φωτιά στο ήδη “καμένο” πρωτάθλημα της FL.

Η εκδίκαση πήρε αναβολή για τις 29 του μήνα, μετά φυσικά και από την συγκατάθεση της Νίκης, που όμως ήταν ξεκάθαρη: Δεν κάνει πίσω και δεν πρόκειται να αποσύρει την προσφυγή της!

Μήπως στην ΕΠΟ φοβούνται την απόφαση του Διαιτητικού, ότι μάλλον θα υπάρξει ένα νέο φιάσκο παρόμοιο με τα Χανιά και κάνουν δεύτερες σκέψεις; Ίδωμεν,,,

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *