Πάνοπλας ο Διαγόρας, εν αναμονή για Πατσέκο στον Αλμυρό

Με αμείωτη ένταση συνεχίζουν την προετοιμασία τους Διαγόρας Στεφανοβικείου και ΓΣ Αλμυρού ενόψει του Κυριακάτικου |(16:00) μαγνησιώτικου ντέρμπυ. Για τους γηπεδούχους, οι οποίοι προέρχονται από το σπουδαίο διπλό της πρεμιέρας επί του Ηρακλή Ψχνών δεν υπάρχει κάποια απουσία και έτσι η ομάδα του Στεφανοβικείου θα είναι πάνοπλη. Σε δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας, Στέλιος Αρσένος κατέστησε σαφές ότι η ομάδα του δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και θα δώσει τα πάντα για να πετύχει την δεύτερή της νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

« Η ομάδα είναι πάνοπλη ενόψει ΓΣ Αλμυρού. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξεκάθαρα θέλουμε να κερδίσουμε για να κάνουμε το δύο στα δύο και να ανέβει ακόμα περισσότερο η ψυχολογία της ομάδας. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Η ψυχολογία της ομάδας είναι ανεβασμένη μετά το διπλό επί του Ηρακλή Ψαχνών και πάνω σε αυτό θα βασιστούμε για να πετύχουμε την δεύτερή μας νίκη.

Από την άλλη πλευρά στον ΓΣ Αλμυρού βρίσκονται σε αναμονή για την έκδοση του δελτίου του Πατσέκο ενώ ο Αλαμάνης έκανε ατομική προιπόνηση και η συμμετόχη του στην Κυριακάτικη αναμέτρηση είναι αμφίβολη. Αναφερόμενος στην αναμέτρηση ο προπονητής του ΓΣ Αλμυρού, Αλέξανδρος Κούρτογλου επισήμανε ότι η ομάδα του θα δώσει το 100% των δυνατοτήτων της για να φύγει νικήτρια από το Στεφανοβίκειο παρά την δεδομένη δυσκολία της αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Βρισκόμαστε σε αναμονή για έκδοση δελτίου του Πατσέκο. Παράλληλα ατομική προπόνηση έκανε ο Αλαμάνης με την συμμετοχή του στην αναμέτρηση να είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Στο παιχνίδι με τον Αμβρυσσέα Δίστομο δεν πήραμε αυτό, το οποίο αξίζζαμε. Ήμασταν εξαιρετικά άτυχοι. Πρέπει να προχωρήσουμε. Θέλουμε την νίκη και θα κάνουμε τα πάντα για να φύγουμε νικητές από την έδρα του Διαγόρα.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 

                     ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΑΜΕΤΟΣ 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *