Συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το αυριανό φιλικό Βόλος και Νίκη Βόλου

Με αμείωτη ένταση συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει του αυριανού φιλικού |(ΕΑΚ Βόλου) 4 μμ Νίκη Βόλου και Βόλος ΝΠΣ. Αμφότερες οι ομάδες θα έχουν μια πολύ καλή ευκαιρία να δείξουν τον βαθμό ετοιμότητάς τους. Σίγουρα ο Βόλος ΝΠΣ βρίσκεται σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας χάρη στις συμμετοχές του στην Super League. Αντίθετα, η Νίκη Βόλου συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Football League.

Ο Βόλος ΝΠΣ στο αυριανό φιλικό θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Φερνάντεζ, ο οποίος στην αναμέτρηση απέναντι στην Λαμία υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο και θα κάνει αγώνα δρόμου για να  προλάβει το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Πανθεσσαλικό.

Από την πλευρά της Νίκης Βόλου, το φιλικό απέναντι στον Βόλο ΝΠΣ είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τον Στάϊκο Βεργέτη και τους συνεργάτες να δουν το επίπεδο ετοιμότητας και τις αδυναμίες της ομάδας, ούτως ώστε να δουλέψουν πάνω σε αυτές,   λίγες μέρες πριν την έναρξη της νέας σεζόν. Όσον αφορά τα τελευταία αγωνιστικά νέα ο Στάϊκος Βεργέτης θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Σωτήρη Μπαλάφα και Αλέξανδρου Μπιτσάκου.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *