Μεγάλη διαφορά κλάσης

Στον Αλμυρό σήμερα έπαιζε ο 2ος με τον 1ο αλλά όποιος είδε τον αγώνα θα καταλάβαινε την πολύ μεγάλη διαφορά κλάσης που είχαν οι δύο ομάδες.

Και τονίζω ο δεύτερος με τον πρώτο, ντέρμπυ κορυφής !!!

Ο τερματοφύλακας του Βόλος ΝΠΣ στην κυριολεξία δεν ακούμπησε την μπάλα.

Απόλυτη κυριαρχία με κατοχή και συνεχόμενες επιθέσεις που πνίγουν κάθε αντίπαλη άμυνα. Δεν υπάρχει ομάδα να συγκριθεί στην κατηγορία.

Πλέον το έχουν καταλάβει όλοι, απλά προσπαθούν να μην διασυρθούν.

#Galatis_speaking

2 Comments

  1. Mr Nigma

    4 Δεκεμβρίου, 2017 at 10:34 πμ

    αρα τον τεραματοφυλακα που δεν χρειαζεται επιγοντως στην ομαδα μπορειτε μηπως να βαλετε τον δευτερο να τον παρουμε για ελιες που ειναι και ψηλο παλικαρι;;

  2. the footballer

    4 Δεκεμβρίου, 2017 at 10:35 πμ

    Παιδιά πέρα από φανατισμούς και αν γουστάρουμε την νέα ομάδα ή όχι, έχω να πώ το εξής: Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο αυτή η ομάδα είναι άλλης κατηγορίας. Με πολύ βάθος, με παίκτες που μπαίνουν μέσα και τρώνε σίδερο που λέμε. Με αγωνιστικό προσανατολισμό μόνο την νίκη σε κάθε παιχνίδι. Έχω δεί φέτος πολλά παιχνίδια του Ολυμπιακού και της Νίκης. Αυτή η ομάδα όπου παίζει, παίζει χωρίς φιλάθλους και ουσιαστικά με λίγο κόσμο. Τόσο η Νίκη όσο και ο Ολυμπιακός είναι σαν ομάδες πολύ μικρές πλέον, και εννοώ αγωνιστικά. Αν ο ΝΠΣ ανέβει κατηγορία με 4-5 βαρβάτες προσθήκες θα κάνει πρωταθλητισμό στην Β` κατηγορία. Μιλάω για το καθαρό αγωνιστικό μέρος. Αυτό που βλέπω στον αγωνιστικό χώρο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *