Πήρε Κουτσούκη ο Αλμυρός!

Σπουδαία κίνηση με παρών και μέλλον από τον ΓΣΑ

Σε μία σημαντική κίνηση προχώρησε ο Αλμυρός, που απέκτησε τον 20χρονο μέσο Γιάννη Κουτσούκη!

Ο νεαρός μέσος, με παραστάσεις από την Super League (πρωτάθλημα Κ 15) με την Νίκη Βόλου, ήταν μέλος και της ομάδας στην Γ΄ Εθνική, ενώ αγωνίστηκε τόσο στους Νέους Αθλητές, όσο και στο Αθλητικό Κολέγιο της Νίκης, κερδίζοντας ανόδους και στις δύο ομάδες.

Επίσης ο Γιάννης Κουτσούκης την χρονιά που έπαιξε στην Super League (2014) είχε αναγκάσει τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς να ασχοληθούν μαζί του, καλώντας τον στου Ρέντη για προπονήσεις!

Ο Αλμυρός βάζει στην μηχανή του έναν ποδοσφαιριστή που έχει όλο το μέλλον μπροστά του, αλλά και την δυνατότητα να του ανεβάσει επίπεδο…

Εξ΄ άλλου και η παρουσία του στα μέχρι τώρα φιλικά προετοιμασίας, αυτό έχει δείξει!

Δείτε κάποιες στιγμές του Γιάννη Κουτσούκη στο βίντεο:

Επίσης ο ΓΣΑ έκανε γνωστή και την απόκτηση του νεαρού Χρηστίδη, που κι αυτός προέρχεται από το Κολέγιο της Νίκης.

Οι ανακοίνωση

Η Διοίκηση του Γ.Σ.Αλμυρού ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Γιάννη Κουτσούκη , και Περικλή Χρηστίδη για την ερχόμενη αγωνιστική χρονιά 2020-21.
Ο Γιάννης Κουτσούκης είναι μέσος 20 χρόνων (γεν.2000) έχει αγωνιστεί με την ομάδα της Μικτής Ε.Π.Σ.Θ. , και των υποδομών της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ στο πρωταθλήμα της Κ15 -Super league ,αλλά και στο τοπικό πρωτάθλημα τόσο με τους Νέους Αθλητές όσο και με το Αθλητικό Κολλέγιο της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ.
Ο Περικλής Χριστίδης είναι επιθετικός 20 χρόνων (γεν.2000) έχει αγωνιστεί με την ομάδα της Μικτής Ε.Π.Σ.Θ. , και των υποδομών της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ στο πρωταθλήμα της Κ15 -Super league (περίοδος 2014),αλλά και στο τοπικό πρωτάθλημα τόσο με τους Νέους Αθλητές όσο και με το Αθλητικό Κολλέγιο της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *