Βόμβες Μπέου στην “ΔΙΚΗ”

Μηνυτήρια αναφορά της ΠΑΕ για το ματς με Λαμία!!!

Το ματς του Βόλου κόντρα στην Λαμία σήκωσε αρκετή σκόνη, με αποτέλεσμα ήδη να διερευνάτε από την εισαγγελία για το ποσό που παίχτηκε στην ισοπαλία.

Από την πρώτη κι όλας στιγμή ο Δήμαρχος της πόλης μας Αχιλλέας Μπέος, τοποθετήθηκε γράφοντας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για “σκιές που πρέπει να φωτιστούν”.

Στην τηλεοπτική “ΔΙΚΗ” που ήταν παρών ο κ Μπέος, αποκάλυψε ότι από την πρώτη στιγμή η ΠΑΕ Βόλος με την νομικό της κα Μιχοπούλου, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

“Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν…” είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Βόλου, σχετικά με το παιχνίδι αυτό που ο ίδιος είπε ότι δεν μπορεί να το έστησε ο Σπυριδόπουλος και ο Πανουργιάς, αλλά οι παίκτες που έπαιζαν!

Επίσης ο Δήμαρχος Βόλου αναφέρθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο λέγοντας ότι η ΕΠΟ αν θέλει να φτιάξει το ποδόσφαιρο πρέπει να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και να πάρει αυτή αποφάσεις και όχι οι “μεγάλοι” του ποδοσφαίρου, είπε ότι ο κ. Γραμμένος είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος αλλά ανύπαρκτος ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας, αναφέρθηκε επίσης σε Κούγια και Μαρινάκη με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς και στην δική του περιπέτεια…

“Μπήκα φυλακή για να γλυτώσει ο Μαρινάκης…” είπε ο Αχιλλέας Μπέος που συνέχισε για τον Μαρινάκη λέγοντας πως “…η πρώην σύζυγος μου ζήτησε βοήθεια από τον κ. Μαρινάκη και αυτός είπε στον Κούγια να την βοηθήσει. Με ποιο δικαίωμα ρε Βαγγέλη μπλέκεσαι στην οικογένεια μου; Εγώ έσκισα το χαρτί που μου έφεραν στην φυλακή για την πάρτη σου. Δεν ντρέπεται και ο Μαρινάκης και ο Κούγιας να μπλέκονται σε μία οικογένεια. Εγώ έσκισα το χαρτί που μου έφεραν να υπογράψω για τον Μαρινάκη μέσα στην φυλακή!”.

Τέλος ο Αχιλλέας Μπέος προχώρησε και σε μία μεγάλη αποκάλυψη, λέγοντας πως ο Πάνος Παπαδόπουλος της NOVA προσπάθησε να χειραγωγήσει τις πρόσφατες εκλογές της Super League, ζητώντας την αναβολή τους προς όφελος του Ολυμπιακού!!!

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *