Δίκη “Συμμορίας”: Δήλωσε τραυματίας ο Καφές…

Με την κατάθεση του Παντελή Καφέ συνεχίστηκε η δική της “Συμμορίας” στο ελληνικό ποδόσφαιρο με κεντρικό θέμα το Ολυμπιακός-Βέροια του 2013.

Ο βετεράνος μέσος υποστήριξε ότι ζήτησε να γίνει αλλαγή λόγω ενοχλήσεων και όχι μετά την καταγγελλόμενη προτροπή του Γρηγόρη Λαναρή για ήττα με 3-0, προκαλώντας την «αντίδραση» του Εισαγγελέα Χ. Λακαφώση!

Ο Εισαγγελέας έδρας ζήτησε την κατ’ αντιπαράσταση εξέταση του πρώην διεθνή μέσου μαζί με τους Καλαϊτζίδη και Γεωργέα, με την οποία συμφώνησε το προεδρείο.

Είχε προηγηθεί και η κατάθεση του Δημήτρη Καλαϊτζίδη που υποστήριξε ότι δεν του έγινε αναφορά για τραυματισμό, αλλά και του Γεωργέα που υποστήριξε ότι ο Καφές είχε καταλάβει τι έγινε στα αποδυτήρια…

«Λέτε δύο διαφορετικά πράγματα που είναι πολύ διαφορετικά…», σχολίασε η πρόεδρος.

«Ή το ένα συμβαίνει ή το άλλο, μην κοροϊδευόμαστε. Εδώ τα πράγματα είναι μετρημένα» πρόσθεσε ο Εισαγγελέας έδρας Χ. Λακαφώσης.

Κι εκεί όμως, ο καθένας από τους τρεις μάρτυρες επέμεινε στις απόψεις του. Κατά την αντιπαράσταση εξέταση των μαρτύρων, ειπώθηκαν τα εξής:

Καλαϊτζίδης: «Ήρθαν μαζί ταυτόχρονα. Περιγράφω γεγονότα 100% μου το είπαν ταυτόχρονα. Ο Γεωργέας μου είπε να τον βγάλω γιατί θα πάρει κόκκινη και ο Καφές «δεν παίζω σε τέτοιο αγώνα». Το αν ο ένας ήρθε με λίγα δευτερόλεπτα διαφορά από τον άλλο…. Η συζήτηση έγινε με τους τρεις μας, αν υπήρχε θέμα τραυματισμού θα μου το έλεγε ο φυσιοθεραπευτής. Είναι κανόνας αυτό. Δεν έγινε καμία αναφορά σε τραυματισμό, ούτε από την πλευρά του Καφέ, θα ερχόταν και ο φυσιοθεραπευτής.

Τον Παντελή τον άφησα επειδή κυλούσε ο αγώνας. Στο 50’ ο μάλιστα, ο Καφές σε μια φάση, κάλυψε τον τερματοφύλακα και αν δεν ήταν θα δεχόμασταν γκολ.

Γεωργέας. Εγώ είπα ότι πήγα πιο μπροστά. Μόνος μου πήγα

Καφές: Είπα ότι είχα ένα πρόβλημα τραυματισμού, όχι σοβαρό.

Πρόεδρος: Λέτε δύο διαφορετικά πράγματα που είναι πολύ διαφορετικά.

Καλαϊτζίδης: Το γεγονός ότι βγήκε στο 67΄επιβεβαιώνει αυτό που λέω. Λέω ότι 100% ότι δεν ήταν τραυματίας.

Καφές: Δεν έχει ξανασυμβεί αυτό, να έχει κάποιος ενοχλήσεις και να συνεχίζει; Επιμένω ότι ζήτησα αλλαγή για τραυματισμό. Στο σημείο που βγήκα έκανα μια ενέργεια και ένιωσα ακόμη μια ενόχληση

Πρόεδρος: Γιατί δεν σας έβγαλε εσάς πρώτα

Καφές: Θα προσπαθούσα λίγο ακόμα

Εισαγγελέας: Σας είπαν κύριε Καλαϊτζίδη ότι δεν μπορούμε να συμμετάσχουμε σε κάτι τέτοιο; Μπορείτε να προσδιορίσετε τι σημαίνει, «δεν μπορώ να συμμετάσχω σε κάτι τέτοιο;»

Καλαϊτζίδης: Σημαίνει, σε μια αλλοίωση αποτελέσματος, σε ένα προαποφασισμένο αποτέλεσμα…

Καφές: Εγώ είπα ότι δεν μπορώ να συνεχίσω γιατί είχα ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού

Γεωργέας: Εγώ δεν άκουσα αυτή τη συζήτηση

Εισαγγελέας: Ή το ένα συμβαίνει ή το άλλο, μην κοροϊδευόμαστε. Εδώ τα πράγματα είναι μετρημένα. Ο Γεωργέας σας λέει ότι γνωρίζατε ότι είχατε καταλάβει τι έγινε. Κύριε Γεωργέα αυτό δεν είπατε;

Γεωργέας: Ναι, αφού ήταν στα αποδυτήρια.

Καφές: Ήμουν μέσα στο μασαζ. Δεν το αναλήφθηκα τι έγινε.

Ο Νίκος Γεωργέας σε άλλο σημείο της εξέτασης είπε πως… «Δεν άκουσα τον Καφέ να λέει στον προπονητή ότι έχει ενοχλήσεις».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *