Σέντρα στις 14 Ιουνίου!

Αίτημα της Λίγκας για ομαδικές προπονήσεις

Άνευ δραματικού απροόπτου – με ενδεχόμενη επιδείνωση της κατάστασης της πανδημίας στην Ελλάδα – το πρωτάθλημα της Super League θα ξαναρχίσει (με τα play off) στις 14 Ιουνίου. Αυτό έγινε ακόμη πιο ξεκάθαρο στην σημερινή τηλεδιάσκεψη της Λίγκας, όπου συμμετείχαν όλες οι ομάδες και συμφώνησαν προς αυτή την κατεύθυνση, αφού πλέον όπως φάνηκε από τα λόγια του, έπαψε να έχει ενδοιασμούς και ο Γιάννης Αλαφούζος ο οποίος θεωρεί δεδομένη την επανέναρξη! Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Λίγκας Μηνάς Λυσσάνδρου, έχει γίνει ήδη αίτημα για έναρξη και ομαδικών προπονήσεων των ομάδων που αν γίνει δεκτό από τις υγειονομικές αρχές, θα αρχίσουν πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα.
Η τηλεδιάσκεψη είχε κύριο θέμα συζήτησης την απόρριψη από τον ΠΣΑΠ της πρότασης για μειώσεις στα συμβόλαια, ενώ η ένταση ανέβηκε στην συζήτηση για τα τηλεοπτικά, με τον Ολυμπιακό και τον Αρη να εκφράζουν κάποιες αντιρρήσεις στο πλάνο της Λίγκας.
Ο Ολυμπιακός από την αρχή ήταν επιφυλακτικός για την κεντρική διαχείριση και τώρα προέκυψε δίπλα του και ο… Αρης. Τέλος, όαση δροσιάς και χαμόγελου αποτέλεσε για τους συμμετέχοντες η αποκάλυψη του Αλέξη Κούγια, ότι σκοπεύει να διεκδικήσει την προεδρία της Λίγκας αν τον στηρίξουν και οι 4 μεγάλοι!
Υπενθυμίζεται ότι η θητεία Λυσσάνδρου ολοκληρώνεται με το τέλος της σεζόν.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *