Τα λένε ξανά στην Super League

Στις 24/4 το νέο ραντεβού της Λίγκας

Ορθάνοιχτη είναι πια η προοπτική της οριστικής διακοπής της SL 1, μετά την επίσημη πρόταση, που κατατέθηκε από την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου και της μη αρνητικής θέσης επί της ουσίας από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως και από την πλευρά του ΠΑΟΚ με τις αναμενόμενες προϋποθέσεις…
Σε πρώτη φάση η διοργανώτρια μετά το Δ.Σ. μέσω τηλεδιάσκεψης το απόγευμα της Πέμπτης (2/4) ομόφωνα, αποφάσισε να παραταθεί μέχρι τις 24 Απριλίου η αναστολή και αυτό σημαίνει ότι το επόμενο βήμα είναι να έρθει ο ξαφνικός… θάνατος του πρωταθλήματος, με τηn βαθμολογία της κανονικής περιόδου να μετατρέπεται σε οριστική. Πάντως, για το μεσοδιάστημα συγκροτήθηκε και ειδική επιτροπή για να εκτιμηθεί η όλη κατάσταση από τις συνέπειες της πανδημίας του κορoνοϊού.
Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αναλυτικά: «Ομόφωνα το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε, μέσω τηλεδιάσκεψης, ότι η αναστολή του Πρωταθλήματος παρατείνεται μέχρι τις 24 Απριλίου 2020.
Ομόφωνα επίσης αποφασίστηκε ότι η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί σε νέα τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της Super League, πριν τις 24 Απριλίου.
Παράλληλα ομάδα εργασίας, αποτελούμενη από εκπροσώπους των ΠΑΕ ΑΕΚ, ΑΕΛ, Ατρόμητος, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, θα αξιολογήσει όλες τις παραμέτρους και τις επιπτώσεις της πανδημίας στο ποδόσφαιρο, σε συνεργασία με τη νομική και την οικονομική υπηρεσία της Super League και με την κατά περίσταση συμμετοχή εμπειρογνομώνων και εκπροσώπων θεσμικών φορέων π.χ. σε θέματα αδειοδότησης».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *