Έκαναν εντύπωση…

Του Άκη Μπούκλα 

Κι ενώ στον Ολυμπιακό προσπαθούν να πείσουν ακόμα και τον ίδιο τους τον εαυτό, πως όλο το “κακό” έγινε με τους 20 παραπάνω Νικιώτες οπαδούς που (κακώς) μπήκαν στο γήπεδο, αγνοώντας την εικόνα της ομάδας τους, στην Νίκη ακόμα δεν έχουν καταλάβει πως έχασαν το παιχνίδι.

Γιατί είναι ήττα να μην μπορείς να κερδίσεις αυτόν τον Ολυμπιακό… Κακά τα ψέμματα.

Η Νίκη ήταν ανώτερη και δικαιούται να φωνάζει για τον διαιτητή Λάμπρου, που χαρίστηκε στον τερματοφύλακα Γιδόπουλο στην φάση του πέναλτι.

Ναι, ακόμα και με τους νέους κανονισμούς θα έπρεπε να είχε αποβληθεί, αφού όταν κάνει την γκάφα της… χρονιάς, πάει να ανατρέψει τον Μπαταγίνι, δίχως να έχει την παραμικρή πρόθεση να βρει μπάλα. Και πως είναι δυνατόν να κάνει κάτι τέτοιο, αφού την μπάλα την είχε και την πρόσφερε στον αντίπαλό του.

Το πρόβλημα είναι όμως, πως κανείς δεν έχει μιλήσει για το αγωνιστικό μέρος του ντέρμπι, αφού η μπάλα έχει πάει εντέχνως στην εξέδρα.

Αντίθετα με τους “αιώνιους” που αλληλοεξουδετερώθηκαν για πολλοστή φορά στην ιστορία τους, υπήρξε κι ένα γεγονός που εμένα προσωπικά με χαροποίησε ιδιαίτερα και δεν ξέρω πόσους ακόμα, σε μία πόλη που οι περισσότεροι θέλουν να μηδενίζουν πρόσωπα και καταστάσεις.

Η “προαγωγή” του Στέφανου Ξηροφώτου στην θέση του πρώτου προπονητή στην ομάδα του ΝΠΣ Βόλος, είναι μία ευχάριστη εξέλιξη.

Θυμάστε πότε υπήρξε τελευταία φορά Βολιώτης προπονητής σε ομάδα Α΄ Εθνικής ή Super League όπως την λέμε τώρα;

Είναι σημαντικό λοιπόν για τον Στέφανο αλλά και για τον Βολιώτη προπονητή το γεγονός, ότι μία ομάδα ανώτερης κατηγορίας, εμπιστεύτηκε Βολιώτη προπονητή.

Ο Στέφανος μπορεί να ανοίξει τον δρόμο και η ομάδα του ΝΠΣ Βόλος, να δείξει τον δρόμο!

Άλλο ένα ευχάριστο γεγονός, πάλι από τον προπονητικό χώρο: Η επιλογή της ΕΠΟ στο πρόσωπο του Κώστα Γρηγοριάδη στην σχολή τερματοφυλάκων UEFA B’ που διοργανώνει η ομοσπονδία από 25-28 Φεβρουαρίου 2020 (1η φάση) στην Αθήνα!

Τι να πει κανείς για τον “πόντιο”;

Φίλος καλός και αγωνιστής, γνώστης του αντικειμένου που ξέρει και ο ίδιος, ότι έχει αδικήσει τον εαυτό του, αφού ήταν και είναι ακόμα δηλαδή για… καλύτερα και ανώτερα πράγματα.

Που ξέρει να τα κάνει καλά…

ΥΓ: Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον τεράστιο Κώστα Βουτσά… Που αποτελεί σημείο αναφοράς στον ναό μας, που εκείνος άναψε την φλόγα με την συγκλονιστική του παρουσίαση…

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *