Βεργέτης: “Να συνεχίσουμε και να σηκώσουμε το κεφάλι”

Άδικη χαρακτήρισε την κόκκινη κάρτα στον Ροχάνο ο Στάικος Βεργέτης

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου:

Σήμερα είχαμε το ντέρμπι της πόλης, και πριν μπω στα αγωνιστικά θέλω να πω, πως τέλος του αγώνα λόγω της αντιπαλότητας που υπάρχει είδα νέα παιδιά που ζουν στην ίδια πόλη να χτυπιούνται με λύσσα σε μία όμορφη πόλη όπως ο Βόλος. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να υποστηρίζει ότι ομάδα θέλει, δεν έχει γίνει καμία προσπάθεια να ηρεμήσει αυτή η αντιπαλότητα, ίσα ίσα όλο και μεγαλώνει. Το θέτω σαν προβληματισμό, οι πατεράδες να μιλήσουν στα παιδιά τους, και οι δάσκαλοι στα σχολεία στους μαθητές τους. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η εικόνα.

Για το παιχνίδι: Ευτυχίσαμε να προηγηθούμε από ένα ατομικό λάθος, έγινε ένα σκληρό ματς με πολλά φάουλ και καθόλου ρυθμό. Ένα κλασσικό ντέρμπι. Στο δεύτερο μέρος για περίπου είκοσι λεπτά πιάσαμε ένα καλό ρυθμό και είχαμε τον έλεγχο της μπάλας. Μετά από αυτό το διάστημα ξεκίνησαν όλα τα στραβά. Τραυματισμός και αναγκαστική αλλαγή και αδικαιολόγητη κόκκινη, που ανάγκασε να γυρίσουμε πίσω και κρατήσουμε το σκορ. Δυστυχώς στο τελευταίο λεπτό δεχθήκαμε το γκολ, πρέπει να συνεχίσουμε και να σηκώσουμε το κεφάλι. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό Βόλου και στον φίλο μου Λεωνίδα Βόκολο.

One Comment

  1. Gerrard

    22 Φεβρουαρίου, 2020 at 9:57 μμ

    Ευλογία για το βολιώτικο ποδόσφαιρο να το εκπροσωπεί ο Κύριος Στάικος Βεργέτης, εύχομαι να του δοθεί η ευκαιρία να αφήσει έργο. Ελπίζω η Νίκη που είναι επιρρεπής στην εσωστρέφεια να του δώσει τα κλειδιά και η καλή φάση που περνάει η ομάδα θα κρατήσει για πολύ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *