Πάθος, θέληση και καρδιά!

Ανακοίνωση της ΠΑΕ για την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης

Σε ρυθμούς ντέρμπι λοιπόν και η Νίκη, με τον προπονητή της Στάικο Βεργέτη και τον ποδοσφαιριστή της, τον Αργεντίνο Μπαταγίνι, να κάνουν δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ στο διαδίκτυο.

Ο Στάικος Βεργέτης αφού έχει παίξει ήδη ένα ντέρμπι, αυτό του πρώτου γύρου, κάνει λόγο για πάθος θέληση αλλά και για ανάγκη να παραμείνει ο ίδιος νηφάλιος κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Ας δούμε τι δήλωσε:

“Ολοκληρώσαμε την προετοιμασία μας για το ντέρμπι της πόλης. Διακρίνω, από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, μεγάλο πάθος και θέληση να παίξουν σ’ αυτό το ματς και να βοηθήσουν την ομάδα να επιτύχει ένα θετικό αποτέλεσμα. Δόξα Τω Θεώ, η “φαρέτρα” μας είναι πιο γεμάτη από άλλες φορές, με όπλα χρήσιμα και με παίκτες που θα κληθούν να είναι στο αρχικό σχήμα και με αυτούς που θα καθίσουν στον πάγκο. Ευελπιστούμε, αν υλοποιηθεί το πλάνο αγώνα που έχουμε φτιάξει σε έναν υψηλό βαθμό, να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στο πρώτο ντέρμπι που έζησα, στον πρώτο γύρο, περνούσα τις πρώτες μου μέρες στην πόλη. Τώρα, έχοντας ζήσει εδώ 3,5 μήνες, έχω αντιληφθεί ακόμα καλύτερα την κατάσταση. Εγώ, όμως, έχω το εξής σκεπτικό: Δεν πρέπει επ’ ουδενί να βγει από τα βασικά μου καθήκοντα, όσον αφορά τη διαχείριση του αγώνα, ο προσανατολισμός μου, η νηφαλιότητα, η διαύγεια που πρέπει να με διακρίνει. Δεν πρέπει να παρεκκλίνουμε από αυτό, επειδή είναι ένα παιχνίδι ιδιαίτερο, ένα ντέρμπι. Πρέπει να είμαι το ίδιο προσηλωμένος και συγκεντρωμένος, ώστε να έχω τη φώτιση να κρίνω και να αποφασίσω σωστά την ώρα του αγώνα”.

Όσο για τον Μπαταγίνι, αυτός δήλωσε πως τέτοιου είδους ματς τον “φτιάχνουν” ενώ υποσχέθηκε ότι οι παίκτες της Νίκης θα παίξουν με την καρδιά τους, για να κάνουν χαρούμενους στο τέλος τους οπαδούς τους!

Οι δηλώσεις Μπαταγίνι:

“Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό αγώνα. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, όπως πάντα, ξέρουμε ότι είναι ένα ντέρμπι της πόλης. Οι τρεις βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί, θα μας βοηθήσουν πολύ στην συνέχεια, για να δούμε πού θα βρισκόμαστε στο τέλος του πρωταθλήματος. Έχω παίξει σε ανάλογα ντέρμπι στο παρελθόν και αγαπώ την ατμόσφαιρα αυτών, είναι πανέμορφη. Θα δώσουμε τα πάντα, θα παίξουμε με την καρδιά μας, ώστε να μείνει ευχαριστημένος ο κόσμος μας, στο τέλος να είμαστε όλοι χαρούμενοι”.

Η Νίκη Βόλου όμως δεν… ξέχασε να υπενθυμίσει στους φίλους της, την οργανωμένη μετακίνησή τους στην Νεάπολη και γενικά το απαγορευτικό που έχει σ΄ αυτούς η πολιτεία.

Η ανακοίνωση

H ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 ενημερώνει τους φιλάθλους της πως απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνησή τους στο Δημοτικό Γήπεδο Νεάπολης Βόλου, το μεσημέρι του Σαββάτου (22/2, 15:00), για τον αγώνα της ομάδας μας, κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς και η διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς, όπως ακριβώς ορίζει η απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *