Ο Βόλος πωλείται!

Με επίσημη ανακοίνωση η ΠΑΕ ενημέρωσε για τις εξελίξεις

Το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης τελείωσε, αλλά οι εξελίξεις στην κυανέρυθρη ΠΑΕ τώρα αρχίζουν. Εξελίξεις που έχουν να κάνουν με τον μέλλον της..

Τι εννοούμε;

Η ΠΑΕ έκανε με μία λυτή ανακοίνωση γνωστό, ότι έχουν ξεκινήσει επαφές για την πώλησή της!

Σε επιχειρηματίες εκτός πόλης!

Τι πάει να πει αυτό; Πολλά και τίποτα… Δεν είναι κακό να αλλάξει μεγαλομέτοχο, ιδιοκτήτη. Ένας ισχυρός επενδυτής, μπορεί να αλλάξει το status  της ομάδας.

Υπάρχει όμως και η άλλη εκδοχή: Μαζί με ιδιοκτήτη, να αλλάξει και έδρα. Και δεν εννοούμε να φύγει από το Πανθεσσαλικό, αλλά ακόμα και από την ίδια την πόλη! Θα δούμε…

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμου του Βόλου, ότι έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με επιχειρηματίες εκτός Βόλου για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της.

 

Στον Βόλο όμως είχαμε και απάντηση στις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, τον οποίο και η ΠΑΕ προειδοποιεί…

Η ανακοίνωση

Με αφορμή τις τελευταίες δηλώσεις του Αλέκου Κούγια, που για πολλοστή φόρα δείχνοντας εμμονή αναφέρθηκε στην ομάδα μας χωρίς κανέναν λόγο, τον καλούμε να μην ασχολείται με τον Βόλο.

Σε διαφορετική περίπτωση θα αναγκαστούμε κατά πρώτον να προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη και κατά δεύτερον να δημιουργήσουμε διόδια έξω από το Βόλο για να μην του επιτρέπουμε την είσοδό του στην πόλη.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *