Εις… αύριον τα σπουδαία

Αναβλήθηκε το ματς του Ολυμπιακού στην Ρόδο

Οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο νησί της Ρόδου, στάθηκαν ικανές να αναβληθεί το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στον Ιάλυσο!

Το γήπεδο κρίθηκε ακατάλληλο από τον διαιτητή της αναμέτρησης και καλώς εχόντων των πραγμάτων, η συνάντηση θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή την ίδια ώρα. Καιρού επιτρέποντος βέβαια…

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

«Αναβάλλεται ο αγώνας της ομάδας με τον Ιάλυσο. Οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο νησί, έντονη βροχόπτωση και ισχυροί άνεμοι, δεν επιτρέπουν την διεξαγωγή του αγώνα καθώς η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου είναι απαγορευτική. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία το γήπεδο έχει πλημμυρίσει. Επίσης εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στο νησί οι δύο βοηθοί Παναγιώτης Χρηστάκος και Γιώργος Κορώνας από τον Πειραιά, που είχαν οριστεί για το παιχνίδι, δεν κατάφεραν να φτάσουν στη Ρόδο. Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Θωμάς Μαυρίδης από την Πέλλα αφού έκανε αυτοψία του αγωνιστικού χώρου, παρουσία και των αρχηγών των δύο ομάδων, πήρε την απόφαση να αναβληθεί το παιχνίδι. Εάν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν η αναμέτρηση θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή 16/2 στις 14.00 στο «Οικονομίδειο» γήπεδο της Ρόδου.»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *