Πανηγύρια στα αποδυτήρια!

Ανάρτηση όλο νόημα από τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο

Με μια φωτογραφία από τους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια η οποία συνοδευόταν από τα λόγια “Τα φιλιά μας! #sinexizoume” ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου Ευριπίδης Τσιμπανάκος εξέφρασε μέσω του προσωπικού του προφίλ στο facebook, ανάρτηση που αναπαρήγαγε και η επίσημη σελίδα της ΠΑΕ στο facebook (Ολυμπιακός Βόλου – Ποδοσφαιρικό Τμήμα), την χαρά του για την σπουδαία νίκη της ομάδας απέναντι στην Καλαμάτα και την αναρρίχηση της στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Βέβαια πρόκειται για μια ανάρτηση… όλο νόημα καθώς πολλά είχαν ακουστεί όχι μόνο καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας αλλά και το προηγούμενο χρονικό διάστημα μετά τα άσχημα αποτελέσματα που είχε φέρει ο Ολυμπιακός Βόλου ενώ και χθες γύρω στο 80′ και ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν στο 1-1 με την Καλαμάτα όχι περισσότερα από 10 άτομα φώναξαν διάφορα κακόβουλα σχόλια.

Πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι τα συγκεκριμένα άτομα βρήκαν απέναντι τους εκείνη την στιγμή τους περισσότερους φιλάθλους της ομάδας οι οποίοι και τους ζήτησαν να σταματήσουν να φωνάζουν τέτοιου είδους σχόλια διαφορετικά τους ζήτησαν να φύγουν από το γήπεδο. “Εμείς αγαπάμε την ομάδα μας χάνει – κερδίζει. Παλιότερα δεν φώναζε κανείς σας. Τώρα σας ενοχλούν όλα”, ήταν μερικά από τα λόγια που τους είπαν, απαιτώντας να έρχονται στο γήπεδο μόνο για να στηρίζουν την ομάδα και τους παίκτες και όχι για να σχολιάζουν αρνητικά και να περιμένουν να δουν την ομάδα τους να χάνει.

Για αυτό και μετά την μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού Βόλου τόσο ο αρχηγός της ομάδας Στάθης Ρόκας όσο και οι Αustrian Boys με σχετική τους ανάρτηση στην επίσημη σελίδα τους στο facebook χαρακτήρισαν ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ όλους εκείνους που βιάστηκαν να προεξοφλήσουν το αποτέλεσμα και που καθόλη την διάρκεια της εβδομάδας είχαν το παιχνίδι “χαμένο” και ζήτησαν να μην ξαναπατήσουν το πόδι τους στο γήπεδο.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *