ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου: Ο επόπτης καθόρισε το αποτέλεσμα

Παράπονα για τον επόπτη του αγώνα με την Βέροια κ. Κηλικιώτη εκφράζει η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με ανακοίνωση της σημειώνοντας πως με την απόφαση του καθόρισε το αποτέλεσμα του αγώνα. Επίσης δίνει συγχαρητήρια στον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στην Βέροια και δεν σταμάτησε να φωνάζει για 90 λεπτά.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου συγχαίρει τον διαιτητή κ. Περράκη Κωνσταντίνο (Αθηνών) και τον Α’ Βοηθό κ. Νικολάου Χρήστου (Αθηνών) για την άψογη διαιτησία στον σημερινό αγώνα της ομάδας μας με την Βέροια για την 15η αγωνιστική της Football League, σε ένα σπουδαίο παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες τις οποίες, δυστυχώς, καθόρισε ο Β’ Βοηθός της αναμέτρησης κ. Κηλικιώτης Δημήτρης (Ξάνθης).

Ο κ. Κηλικιώτης δεν κατάφερε να φανεί αντάξιος των περιστάσεων και λυπούμαστε πραγματικά που δεν ακολούθησε το παράδειγμα των συναδέλφων του. Το μόνο που αναρωτιόμαστε είναι αν το βράδυ θα κοιμηθεί με την συνείδηση του καθαρή.

Υ.Γ. Για να είμαστε ξεκάθαροι. Εμάς περιστατικά όπως τα σημερινά μας δυναμώνουν ακόμα περισσότερο για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Δεν θέλουμε και δεν ζητάμε να μας χαριστεί τίποτα. Ζητάμε μόνο σωστές διαιτησίες όπως των κκ. Περράκη και Νικολάου.

Υ.Γ. 1 Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας μας που έκανε το ταξίδι μέχρι την Βέροια και δεν σταμάτησε να φωνάζει για 90 λεπτά.

One Comment

  1. the footballer

    13 Ιανουαρίου, 2020 at 6:59 πμ

    Ας σοβαρευτούμε τώρα. Το βίντεο, όσο μπορούμε να δούμε, δικαιώνει τον επόπτη. Αν υπήρχε VAR τότε να το συζητούσαμε. Ο Ολυμπιακός ήταν κατώτερος του αναμενομένου, τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο. Δεν δικαιούταν απολύτως τίποτα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *