Ότι σπέρνεις… θερίζεις

Τονίζει με νόημα ο Αστέρας Ριζομύλου σε ανακοίνωσή του

Τα παράπονά του για την διαιτησία αλλά και την συμπεριφορά της ομάδας της Σκοπέλου, εκφράζει σε ανακοίνωσε που εξέδωσε η διοίκηση της ομάδας του Αστέρα Ριζομύλου.

Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό, ότι στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για πλήρη κατανόηση – από πλευράς Αστέρα –  όλων των ομάδων που επιλέγουν να μην ταξιδέψουν καν στο νησί!!!

Η ανακοίνωση

Στο Pιζόμυλο, η πλειονότητα ασχολείται με την καλλιέργεια. Mία πασίγνωστη φράση σε όλο το πανελλήνιο, για μας είναι τρόπος ζωής: “Ότι σπέρνεις, θα θερίσεις”!

Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να μην μιλάμε ούτε να αντιδράμε, αλλά να δουλεύουμε καθημερινά με στόχο ένα καλό αποτέλεσμα εντός αγωνιστικού χώρου. Μέσα στο γήπεδο. Στο γήπεδο που είναι η ζωή μας, τα όνειρα μας, η “τρέλα” και φυσικά το μέλλον μας. Ξοδεύουμε μεγάλα ποσά για να αφήσουμε μία “προίκα” στο νέο “αίμα” που θα τιμήσει το σήμερα του ΑΣΤΕΡΑ ΡΙΖΟΜΥΛΟΥ έτσι ακριβώς όπως έκαναν και οι προηγούμενες διοικήσεις, έτσι ακριβώς όπως κάνουν όλες οι ομάδες στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Όλα αυτά μας τα στερείτε κύριοι! Μας στερείτε το γήπεδο! Παρά το υπέρογκο ποσό που δαπανήσαμε, έτσι ώστε να είναι ξεκούραστη η ομάδα μας στον αγώνα με την Σκόπελο. Aγωνιστήκαμε λίγες ώρες μετά την άφιξη μας στο νησί. Pισκάραμε την σωματική ακεραιότητα των αθλητών μας, με το διαιτητικό τρίο να “σφυρίζει” αδιάφορα στο συνεχόμενο αντιαθλητικό παιχνίδι του αντιπάλου μας. Οι αξιότιμοι και ταλαντούχοι διαιτητές ούτε “έβλεπαν” ούτε “άκουγαν”. Το μόνο που είδαν και άκουσαν ήταν στην φάση του 10ου λεπτού όταν ορθώς αποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής μας. Γίναμε λοιπόν και εμείς μάρτυρες σε κάτι που ζουν όλες οι ομάδες με την άφιξη τους στο λιμάνι της Σκοπέλου και καταλαβαίνουμε πλήρως την επιλογή κάποιων σωματείων να μην ταξιδέψουν καν…

Υ.Γ.: Στα πάντα υπάρχει ένα όριο.. Σας λέμε λοιπόν… “Oτι Σπέρνεις, θα θερίσεις”.

Υ.Γ. 2 Αυτά που ζήσαμε στη Σκόπελο γυρνάνε το ποδόσφαιρο 50 χρόνια πίσω και σε καταστάσεις που θέλουμε να αφήσουμε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Κύριοι μην μας προκαλείτε να φρεσκάρουμε τη μνήμη μας, μπορούμε..

Εκ του ΔΣ του Αστέρα Ριζομύλου

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *