Το πρώτο credit…

Ντέρμπι ήταν και πέρασε…

Η ιστορία όμως έγραψε: Η Νίκη κέρδισε και άφησε για άλλη μία σεζόν (από το μακρινό 1981) τον αιώνιο αντίπαλό της, μακριά από εκτός έδρας (έστω και στο ουδέτερο της Νεάπολης) νίκη!

Αλλά το ντέρμπι για την Νίκη δεν είχε μόνο ιστορικά κέρδη, αλλά κυρίως βαθμολογικά.

Η Νίκη είχε ανάγκη όσο ποτέ τους τρεις βαθμούς, αν έχανε χανόταν, ήταν γνωστά όλα αυτά στους κόλπους των κυανόλευκων, που μπήκαν ψυχολογικά έτοιμοι στο ματς, σε αντίθεση με τους ερυθρόλευκους που απλά είχαν μία φιλική συμμετοχή στο “μπλε πάρτι” που είχε στηθεί στην Νεάπολη!

Δεν ξέρω αν τα παιδιά του Ολυμπιακού είναι “κότες”, ξέρω ότι είδα: Και είδα μία ομάδα που δεν μπορούσε να κοντράρει τους αντιπάλους της.

Μία ομάδα με χτυπητές αδυναμίες…

Αδυναμίες που έχει και η Νίκη, μόνο που η ψυχή και η θέλησή της για να πάρει τη νίκη, τις υπερκάλυψε.

Βέβαια η αγωνιστική μεταμόρφωση της Νίκης έχει ονοματεπώνυμο: Στάικος Βεργέτης… 

Την ερχόμενη Κυριακή η Νίκη παίζει άλλο ένα ντέρμπι, κάπου στην Χαλκιδική με την Τρίγλια.

Ναι, ντέρμπι είναι…

Έτσι πρέπει να το δει η Νίκη, που τα τελευταία χρόνια μετά από “μεγάλες” νίκες, στα αμέσως επόμενα παιχνίδια της έκανε “μεγάλες” ήττες (θυμηθείτε τι έγινε στο Δίστομο αμέσως μετά την νίκη επί του ΝΠΣ).

Η Νίκη δεν έγινε σε μία βραδιά “ομαδάρα”, θέλει ακόμα δουλειά και υπομονή (όπως κι ενίσχυση) και το μόνο που μπορεί να κάνουν στην Νέα Ιωνία, είναι να αφήσουν να δουλέψει η μεγαλύτερη αγωνιστική επένδυση που έγινε τα τελευταία αυτά χρόνια και που ακούει στο όνομα Στάικος Βεργέτης.

Χαμηλά λοιπόν η μπάλα και τέλος στα πανηγύρια, εξ΄ άλλου αν δει κανείς την βαθμολογία, μόνο για χαρές και πανηγύρια δεν είναι.

ΣΣ: Η διοίκηση Παπακωνσταντίνου έχει το πρώτο μεγάλο credit στην υπόθεση Βεργέτη…

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *