Το Κύπελλο και… βλέπουμε

Την Τετάρτη παίζεται η παραμονή Γράφα στον Ολυμπιακό

Η κακή εμφάνιση και φυσικά η ήττα από την Βέροια, έφεραν γκρίνια και δυσφορία στις τάξεις των φίλων του Ολυμπιακού.

Από την διοίκηση δεν υπάρχει (προς το παρών βέβαια) κάποια αντίδραση, αλλά όλοι πιστεύουν ότι το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου για το Κύπελλο, θα δρομολογήσει τις όποιες εξελίξεις στο θέμα προπονητή!

Η ομάδα πρέπει να ξεπεράσει την κρίση και με ηρεμία να κοιτάξει την συνέχεια.

Βέβαια η ηρεμία έρχεται από τις νίκες και τα θετικά αποτελέσματα, κάτι που θα ψάξει ο Ολυμπιακός με την ομάδα της Καλαμαριάς…

Επίσης η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τον κόσμο που ακολούθησε την ομάδα στην Φιλιππούπολη, αλλά και για την ΠΑΕ του Απόλλωνα Λάρισας.

Ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ευχαριστεί για ακόμα μια φορά τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας μας στο Γήπεδο της Φιλιππούπολης. Η στήριξη τους σε κάθε αγώνα και η άψογη συμπεριφορά τους δίνει σε όλους δύναμη και θέληση να προσπαθούμε κάθε φορά για το καλύτερο.

Στον σημερινό αγώνα με την Βέροια Ν.Π.Σ. η ομάδα μας δεν κατάφερε να επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα και να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης, ωστόσο είμαστε ακόμα στην 2η μόλις αγωνιστική του πρωταθλήματος και το σημερινό αποτέλεσμα δεν θα πρέπει να φέρει απαισιοδοξία στην ομάδα μας και τον φίλαθλο κόσμο.

Όλοι μαζί, μια γροθιά, όπως ξέρει άλλωστε να κάνει η μεγάλη ερυθρόλευκη οικογένεια πρέπει να σταθούμε δίπλα στην ομάδα μας, σε παίκτες και προπονητικό τιμ.

Τέλος η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ευχαριστεί την διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας και του Ερασιτέχνη για την παραχώρηση του γηπέδου και την άψογη φιλοξενία.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *