ΑΕΚ: “Όχι μαθήματα από αυτούς που γελοιοποίησαν το ποδόσφαιρο”

Στον ΠΑΟΚ απάντησε η ΑΕΚ με σχετική ανακοίνωση.

«Έρχεται η στιγμή που ακόμα και το θράσος ξεπερνάει τα ανεκτά όρια», αναφέρει αρχικά, σχολιάζοντας τα όσα υποστηρίζει ο Δικέφαλος του Βορρά και συνεχίζει:

«Μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού στην ΑΕΚ δεν νομιμοποιούνται να κάνουν εκείνοι που γελοιοποίησαν παγκοσμίως το ελληνικό ποδόσφαιρο και το δυσφήμησαν με τον χειρότερο τρόπο στα πρωτοσέλιδα του διεθνούς Τύπου…», προσθέτει, προφανώς σε μια αναφορά στα όσα έγιναν στην Τούμπα σε περασμένο μεταξύ τους παιχνίδι, με την γνωστή σε όλους είσοδο του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης με όπλο, αλλά και με μπράβους!!!

Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση…

Έρχεται η στιγμή που ακόμα και το θράσος ξεπερνάει τα ανεκτά όρια!

Το ακούσαμε και αυτό!

Ότι η κόσμια διαμαρτυρία σε έναν διαιτητή και η διατύπωση παραπόνων παραπέμπει σε τριτοκοσμικά γεγονότα και πρωτοφανές σκάνδαλο ανομίας!

Μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού στην ΑΕΚ δεν νομιμοποιούνται να κάνουν εκείνοι που γελοιοποίησαν παγκοσμίως το ελληνικό ποδόσφαιρο και το δυσφήμησαν με τον χειρότερο τρόπο στα πρωτοσέλιδα του διεθνούς Τύπου.

Το πρόσφατο παρελθόν σας, ο δικός σας πολιτισμός και τα δείγματα γραφής σας είναι αποτυπωμένα στη μνήμη της φίλαθλης Ελλάδας!

Η γκεμπελίστικη προπαγάνδα σας –εκτός του ότι είναι πλήρως αποτυχημένη- δεν μπορεί να ακουμπήσει την ΑΕΚ!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *