Η πρεμιέρα της Α΄ ΕΠΣΘ

Με πλέι οφ και πλέι άουτ Α’ και Β’ κατηγορία

Με πλέι οφ και πλέι άουτ θα γίνουν τα πρωταθλήματα σε Α’ και Β’ τοπική κατηγορία της ΕΠΣΘ, ενώ στην Γ’ κατηγορία θα υπάρξει και τρίτος γύρος…

Αναλυτικά

Στα πλέι οφ, που θα καθορίσουν την άνοδο, σε ό,τι αφορά την Α’ ΕΠΣΘ, θα παίξουν οι πρώτες τέσσερις ομάδες με ΔΙΠΛΟΥΣ αγώνες (σύνολο έξι αγωνιστικές), που θα προκύψουν μετά από κλήρωση. Οι ομάδες, που θα καταλάβουν τις θέσεις 5-8, τερματίζουν πρόωρα την χρονιά τους, ενώ αυτές από τις θέσεις 9-14 θα παίξουν πλέι άουτ, που θα κρίνουν τον υποβιβασμό, σε πέντε ΜΟΝΟΥΣ αγώνες μετά από κλήρωση.

Οι ομάδες που πήραν την 9η, την 10η και την 11η θέση θα έχουν το πλεονέκτημα ότι θα δώσουν τρία παιχνίδια εντός και δύο εκτός κι οι υπόλοιπες το αντίστροφο.

Στη Β’ ΕΠΣΘ οι έξι πρώτες ομάδες θα παίξουν στα πλέι οφ ανόδου με πέντε μονούς αγώνες (3 εντός και 2 εκτός οι τρεις πρώτες και το αντίστροφο η 4η, η 5η και η 6η). Οι έξι τελευταίες ομάδες θα αγωνιστούν στα πλέι άουτ επίσης σε πέντε μονούς αγώνες. Όσες τερμάτισαν στην 7η, 8η και 9η θέση θα έχουν το πλεονέκτημα ενός παραπάνω αγώνα εντός (3 μέσα, 2 έξω) και όσες βρεθούν στην 10η, την 11η και 12η θέση θα έχουν δύο παιχνίδια στην έδρα τους και τρία μακριά απ’ αυτήν.

Στη Γ’ ΕΠΣΘ θα υπάρξει λόγω του πολύ μικρού αριθμού των ομάδων (9) και τρίτος γύρος, ο οποίος θα είναι ο ίδιος με τον πρώτο.

Η κλήρωση

Πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Valis» στην Αγριά η κλήρωση των τοπικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣΘ. Από τα ματς της 1ης αγωνιστικής ξεχωρίζει η αναμέτρηση Πρωτεσίλαος-Ρήγας στον Πτελεό, ενώ ο Σαρακηνός υποδέχεται τον Πύρασο.
Για την Α’ κατηγορία της ΕΠΣΘ το πρόγραμμα της πρεμιέρας είναι το εξής

28-29/9
ΑΕ 2002-Δήμητρα
Αίας-Δάφνη
Ιάσων Α.Μ.-Αγ. Παρασκευή
Σαρακηνός-Πύρασος
Πρωτεσίλαος-Ρήγας
Ακρόπολη-Τοξότης
Σκιάθος-Αγία Άννα

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *